Zbog ovih IG profila zavoljet ćete jogu


joga-fitnes-vježbe-instagram
Joga se jako često spominje, ali da li zaista znaš šta je ona za tvoje telo? Joga će oblikovati tvoje telo, podučiće te značajnim metodama disanja koje će ti biti i te kako korisne i doprineće tvom mentalnom razvoju. Najbolja stvar u vezi joge je što možeš da je praktikuješ bilo gde. Ukoliko imaš samo 10 minuta i malo prostora vrlo lako i brzo možeš inspiraciju da potražiš na Instagramu ili da pronađeš live čas joge. Da bismo te zaista inspirisali da budeš pravi joga majstor u svom domu, pronašli smo neke od najboljih joga učitelja. Zaprati sledeće profile i pronađi svoj zen.

Na @newyorkyogastudio profilu pronaći ćeš informacije o online časovima joge, koji su potpuno besplatni. Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ kao novi član i da zakažeš svoj termin – 20 minuta pre početka časa na svoju email adresu dobićeš link preko koga će se tvoj čas održati. Pored toga, na ovom Instagram profilu moći ćeš da vidiš razne slike treninga koje ti mogu poslužiti kao inspiracija, kao i razne motivacione poruke.
Na @skyting Instagram profilu pronaći ćeš link do sajta na kome ćeš videti u koliko sati je zakazan čas za taj dan. Na ovom sajtu takođe možeš potpuno besplatno biti uključena u čas. Ova stranica namenjena je svima koji vežbaju kod kuće, a na Instagram profilu ćeš naći detalje o svim časovima.
@stralayoga nudi besplatnu biblioteku joga vežbi koja podrazumeva raznovrsne online treninge koje uključuju vežbe za smanjenje stresa, anksioznost, jutarnje vežbe, vežbe za istezanje i mnoge druge. Ovaj studio nudi i mogućnost kupovine video treninga, ali vrlo lako možeš pronaći free videe.
@adrienelouise stoji iza veoma popularnog joga i lifetsyle free YouTube kanala. Sa preko 6 miliona pratilaca Adriene nudi joga savete ljubiteljima joge svih nivoa i tipova tela. Na njenom kanalu pronaći ćeš jogu za početnike, časove joge za one naprednije, za one zauzete, ali i časove joge koji su korisni za rad digestivnog trakta. Subscribe-uj se, ali je i zaprati, jer osim korisnih časova ima i kul inspirativan Instagram profil.
@yogaglo su online časovi joge, meditacije i pilatesa koje drže svetski poznati profesori. Potrebno je da se registruješ na njihov sajt i dobijaš dve nedelje besplatnih časova. Takođe, pružaju trikove i savete za postavljanje svakodnevnih rutina koje uključuju dremanje i disanje.
Jessamyn Stanley lansirala je streaming platformu pod nazivom Underbelly Yoga koja se fokusira na inkluzivne prakse koje se zalažu za body positivity. Sada možeš krenuti na put dvonedeljnog free programa ili možeš iskoristiti neke od zanimljivih saveta sa ovog Instagram profila.
@beachyogagirl Kerri Verna je joga instruktorka koja nudi raznovrsne free časove, ali i mogućnost učlanjenja. Neke od njenih vežbi podrazumevaju rekvizite kao što su trake i lopta, ali većinu ćeš moći da izvedeš bez bilo kakve prateće opreme. Free časove potraži na njenom YouTube kanalu.
Kino MacGregor sa svojim pratiocima deli slike sa sunčanih plaža u najrazličitijim zahtevnim joga pozama. Na njenom YouTube kanalu možeš naći besplatne časove, zato požuri na vežbanje.
 wannabemagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...