Kuhinja je savršeno mjesto za ukrasno sobno bilje


kuhinja-uređenje-doma-interijer-ukrasno-sobno-bilje-cvijeće
Ukrasno sobno bilje svakom domu daje posebnu draž te uvelike pridonosi ugodnoj atmosferi u životnom prostoru. Sobno bilje možete staviti u svaku prostoriju u domu, a savršeno će izgledati i u kuhinji.

Tražeći savršeno mjesto na koje biste stavili sobnu biljku, možda vam nikada na pamet nije pala – kuhinja. Na kuhinjskom stolu navikli smo vidjeti vazu s cvijećem, ali ukrasno bilje baš i nije čest "gost" u kuhinji. Zato, budite maštoviti i neka i vaša kuhinja bude ukrašena zelenilom koje će joj dati novu svježinu i privlačnost.

Osim estetike ukrasno sobno bilje ima i drugu ulogu - odlično je u borbi protiv zračenja te štetnih utjecaja, a dokazano je da može znatno poboljšati kvalitetu zraka u prostoru u kojem boravimo.

Filodendron, australska kordilina, paprat i Spatifilium neke su od popularnih sobnih biljaka, no koju god izabrali, nema sumnje da će vašoj kuhinji dati novu živost i ljepotu. Inspiraciju za uređenje kuhinje s ukrasnim sobnim biljem pronađite u fotogaleriji.











zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...