Astro profil Djevice: Organizirana, povučena i marljiva


Djevica-horoskopski_znak-horoskop
Snažan karakter Djevice savršeno se uklapa između druga dva zemljana znaka - Bika i Jarca. One su veoma organizirane, ponekad povučene i mudre, a u nastavku pročitaj što još vrijedi znati o ljudima rođenima u znaku Djevice.

Pametne, sofisticirane i ljubazne, Djevice posao obavljaju bez prigovora. Djevice su nevjerojatni prijatelji, uvijek su tu da pruže ruku i također daju savjete. Praktične su i nevjerojatno vješte u gledanju ''šire slike'. Ponekad su povučene te vole planirati, čak i u najsitnije detalje, događaje koji ih očekuju u skoroj budućnosti.

Djevica ima bogat unutarnji život, one neće izdati tajne koje im kažeš u povjerenju, no njihovo je povjerenje važno i veoma teško zaraditi. Ali jednom kad to napraviš, u Djevici imaš prijatelja za cijeli život.

Općenite informacije o horoskopskom znaku
Element: Zemlja
Boja: siva, bež
Dan: srijeda
Vladar: Merkur
Najveća kompatibilnost: Ribe, Rak
Sretni brojevi: 5, 14, 15, 23, 32
Raspon datuma: 23. kolovoza - 22. rujna
Djevice uvijek obraćaju pažnju na najmanje detalje, a njihov metodički pristup životu osigurava da ništa nije prepušteno slučajnosti. Iako im je srce često zatvoreno za javnost, veoma su nježne. Nadalje, Djevice su često pogrešno shvaćen znak, ne zato što im nedostaje sposobnost izražavanja, već zato što drugi ne žele prihvatiti njihova osjećanja kao valjana, istinita ili čak relevantna ako se suprotstavljaju razumu. Simbolika iza imena dobro govori o njihovoj prirodi, rođenoj s osjećajem da sve doživljavaju po prvi put.

Snage: Lojalni, analitični, ljubazni, marljivi, praktični.
Slabosti: Stidljivost, zabrinutost, pretjerano kritički prema sebi i drugima.
Djevica voli: Životinje, zdravu hranu, knjige, prirodu, čistoću.
Djevici se ne sviđa: Nepristojnost, traženje pomoći, biti u središtu pozornosti.

Ljubav i seks
Kompatibilnost Djevice s drugim znakovima zodijaka uglavnom se temelji na sposobnosti njihovog partnera da im pruži svu ljubav koja im je potrebna da bi se počele osjećati sigurno i dovoljno se otvoriti da pokažu svoje meko, ranjivo srce. Rijetko će imati izravne izjave o ljubavi, ali intimnost otkriva svu ljepotu njihovog emocionalnog samoizražavanja. Djevica će više voljeti stabilnu vezu nego zabavu i povremene ljubavnike. Nadalje, znak Djevica lako se veže uz simboliku djevice, ali istina je da njihova potreba za promjenama često preilazi njihova samo nametnuta ograničenja i moralne granice kada je riječ o seksu.

Povjerenje s Djevicama treba graditi polako, ustrajno i strpljivo, a svaki partner koga imaju u životu ima šansu da bude njegovan, ali samo ako daje dovoljno da zasluži poseban tretman Djevice.

Obitelj i prijatelji
Djevice su odlični savjetnici, uvijek znaju kako riješiti problem. Iako je to veoma korisno, ono također otkriva i njihovu potrebu za traženjem problema u svemu i svima oko njih. Oni će se brinuti za ljude s kojima grade čvrstu vezu, a intimno prijateljstvo s Djevicom uvijek je zasluženo dobrim djelima.

Kada je u pitanju obitelj, ljudi rođeni sa Suncem u Djevici vrlo su posvećeni svojim bližnjima i pažljivi su prema starijim i bolesnim ljudima. Djevice razumiju tradiciju i važnost odgovornosti, ponosni na svoj odgoj i sve ono što ih je učinilo ljudima kakvima jesu.

Karijera i novac
Djevice su praktične, analitične i marljive, uvijek točno znajući gdje treba pronaći srž bilo kojeg problema. Njihova metodologija čini ih sjajnima na poslovima koji zahtijevaju dobru organizaciju, bavljenje  papirologijom, rješavanjem problema i radom uma i ruku. Kad se usredotoče, od njihovog rada se može očekivati ​​savršenstvo, jer nijedan drugi znak nema moć opažanja detalja kao Djevica. Zaljubljeni u knjige i umjetnički izraz čine dobre kritičare, dok im potreba da pomognu čovječanstvu najbolje služi ako odluče postati liječnici, medicinske sestre ili psiholozi.

Kada je u pitanju novac, u prirodi je tih pojedinaca da ga štede i uvijek nešto ostave po strani. Oni će neracionalno trošenje smatrati lošom navikom ili problemom i uvijek će se držati praktičnih rješenja koja ne koštaju puno. Nažalost, takav pristup ponekad ih može učiniti previše zabrinutima. Stoga, važno je da nauče definiciju hedonizma i primjene ju na sebe.
miss7zdrava.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...