4 osobine koje odlikuju sve velike zavodnice


žena-zavodnica
Znate one žene na čiji šarm svi padaju, i to u toj mjeri da im druge žene više ne zavide, nego im malo fali da se i same zaljublje u njih? E, pa, pokazalo se da takve zavodnice imaju neke zajedničke osobine.

1. Svoja i ničija
Svi se trudimo da se prikažemo u najboljem mogućem svjetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja.

Nemojte da glumite, jer takve su laži kratkoga vijeka. Umjesto toga, budite ono što jeste i pokažite da ste zadovoljni time i da vas ne zanima pretjerano tuđe mišljenje.

Ta vrsta samopouzdanja je neodoljiva svima i upravo to je ono što razlikuje nekoga poput Monike Beluči od žene koja je možda fizički 100 puta ljepša od nje ali nema „ono nešto“.

2. Sve je u očima
Žena koja zna kad i kako treba da pogleda muškarca je žena koja pogledom može da postigne apsolutno sve na svijetu.

Velike zavodnice nikad ne gledaju u pod, ne gledaju u svoja stopala (osim kad se dive novim cipelama) i ne sklanjaju prve pogled.

One znaju da oči govore ono što riječi nikad neće moći da kažu i to koriste do maksimuma.

3. Smisao za humor
Bez smisla za humor jednostavno nema šarma, a kad nema šarma, džaba i dobra frizura i novi nokti i zategnuta zadnjica.

Žene koje znaju kako da se šale na sopstveni račun i koje uživaju u smijehu, bez brige oko toga da li im nos izgleda preveliko kad se smiju niti da li će im se od toga napraviti bore – takve žene su svima neodoljive.

4. Inteligencija
Ista stvar kao i sa humorom mada, ruku na srce, bez ove četvrte stavke nema ni treće, a ako nema treće i četvrte, prve dvije postaju potpuno nebitne, tako da je u suštini ovo ključ pravih zavodnica.

One su pametne i ne plaše se da to i pokažu. Ne tripuju da „jaka žena odbija muškarce“ jer znaju da jaka žena odbija slabe muškarce, a to u suštini i nisu muškarci, pa im ne predstavlja problem.Nasuprot, pokazuju svoju jačinu ličnosti i znaju da će pravu osobu baš to očarati kod njih.
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...