Dekorišite svoju baštu u veselom mediteranskom stilu


uredi-dom-bašta-mediteranski-stil-dekoracija
Niste još uvek stigli da svojoj terasi ili bašti podarite novi letnji izgled?

Imamo upravo ono što vam treba - malu dozu inspiracije opisanu Mediteranom, kao stvorenu za dekor otvorenih prostora. Mediteranski stil vam donosi osveženje u vidu prekrasnih boja koje se prelamaju na Suncu. Poseban i nadahnjujući mediteranski dodir pozdravlja prisustvo prirodnih materijala, svetlih boja i dezena koji prave savršen kontrast neutralnim zidovima. Sakupili smo u tom pogledu za vas u našoj galeriji neke od najlepših prizora tremova i terasa kojima dominira mediteranski stil.

MATERIJALI

Kod mediteranskog stila u centru pažnje je korišćenje isključivo prirodnih materijala. Posegnite za kamenim zidovima, ili ako želite moderniji efekat opredelite se za betonske dodire. Nameštaj od betona je takođe vrlo popularan detalj, koji naravno treba da je prekriven lepim šarenim prirodnim tkaninama. Ratan, pleteno drvo i tvrdi komadi drveta, treba da se nađu u ovoj priči. Prostirke, otomani, veseli jastuci i lelujave zavese koje podsećaju na morska podneblja nezaobilazan su detalj mediteranskog stila. Drveni krov ili grede preko kojih su prebačene zavese pomoći će vam da pobegnete u sigurnost svoje bašte i uživate u njenoj lepoti i tokom najtoplijih dana ovog leta.

DETALJI

Ono što upotpunjava stil mediteranske bašte jesu detalji - lepi lampioni koji vise sa plafona, fenjeri, pregršt plavih i belih tonova, sveće, dodir zelenila i cvetnih elementa, vaze, saksije, dekorativno posuđe, poslužavnici i u suštini sve što vas asocira na more. Kompletnoj slici svakako možete dodati uspomene sa vaših godišnjih odmora u vidu školjki, morskih zvezda, kamenčića i slično.

zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...