Poklon supruzi: Nedovršeno potkrovlje transformisao u ormar iz snova svake žene


Svi vole dobre preobrazbe u kući, a ova će vas natjerati da ponovo razmislite o svom potkrovlju. Joserin Cabrera s četiri fotografije pokazao je nevjerovatnu transformaciju koju je poklonio svojoj supruzi.

Naime, Cabrera je od potkrovlja napravio ormar iz snova za svoju ženu.
Podijelio je s pratiocima na Twitteru, a twitt je postao viralan i sada ima više od 436.000 lajkova.

Firma “Remodeling & Design LLC” sa sjedištem u Marylandu kreirala je ormar koji se može vidjeti na njihovom Instagram profilu.

Cabrera, koji dolazi iz Gvatemale, radi na poslovima preuređenja doma već 15 godina, a svoju firmu je otvorio prije četiri godine. Transformacija je trajala oko tri sedmice i koštala je otprilike 25 do 30 hiljada dolara.
“Iskreno, moja supruga i ja smo trebali više prostora za našu odjeću. Jednog dana sam se popeo na tavan i počeo sam razmišljati o tome da imamo prazan prostor koji možemo pretvoriti u nešto drugo, korisnije”, kazao je Cabrera.

Proces je započeo čišćenjem potkrovlja jer je bilo prljavo, a zatim su Cabrera i njegovi zaposlenici uradili električno postavljanje, malterisanje i izradu plafona pomoću LED svjetla.

Instalirali su i ugrađene police i premjestili namještaj iz glavne spavaće sobe u ormar, kako bi sve izgledalo savršeno. Kazao je kako je najizazovniji dio bio pravljenje stepenica s obzirom da su pričvršćene samo na jedan zid, ali na kraju su sve uspjeli dovesti do savršenstva.
zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...