Ovo je novi Instagram trend!


čaj-cvijeće-napitak
Vrijeme koje smo provodili doma dodatno nas je potaknulo da više vremena posvetimo sitnim ritualima koji pripomažu da napravimo pauzu, uistinu uživamo u trenutku i napunimo baterije.

Zbog toga ne čudi što smo svjedočili porastu zabavnih recepata koji omiljene klasike predstavljaju u sasvim novom svjetlu. I potiču nas da usporimo.

Od Dalgona kave preko 'cereal pancakes', isprobavali smo recepture čija nas je priprema veselila te uz to obogatila dan i kreirala neke nove navike.
Posljednji Instagram trend koji vrijedi isprobati je upravo dekoracija omiljenog toplog čaja uz nježne cvjetove kamilice, jorgovana ili ružinih latica.

Jednostavno, omiljeni čaj obogatite cvjetovima iz vašeg vrta koje ste prethodno oprali. Možete dodati i jestivo cvijeće i tako dodatno začiniti cijelu gourmet avanturu. Oduševit će vas rapsodija mirisa, ali i vizualni dojam koji ostavlja ovaj romantični napitak.

Ritual ispijanja čaja ima važnu ulogu u brojnim kulturama, a zbog blagotvornog učinka koji ima na zdravlje, ali i naše raspoloženje, trebao bi biti dio vaše dnevne rutine i u toplim danima. Ako se ubrajate među strastvene čajoljupce, organizirajte vrtnu zabavu i svojim prijateljima poslužite čaj pripremljen na ovakav način.

Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...