Ove boje kose bit će najmodernije tokom ljeta


Dolaskom ljeta su nam stigle i nove popularne nijanse, od kojih se najviše izdvaja sljedećih sedam.

Bronde balayage

Zapravo je riječ o pramenovima u prirodnoj boji vaše kose, a koji pomažu da cjelokupni utisak (odnosno boja kose) izgleda što prirodnije.

Hladni bež

Ova nježna, hladna nijansa plave odličan je izbor kada vam je cilj da dobijete prirodni look koji neutrališe zlatne tonove.

Zlatno ružičasta

Riječ je o boji koja je savršena ravnoteža nijansi breskve, ružičaste, ljubičaste i zlatne te može izgledati izvanredno kod različitih nijansi kože. Iako neočekivano, ona je veoma glamurozna i elegantna.

Tropska smeđa

Ovo je trend koji je idealan za brinete, jer cjelokupnom stilu dodaje toplinu, a najbolje odgovara damama sa srednje tamnom smeđom boje kose do tamno smeđe.

Čokoladna moka

Pramenovi tamne čokolade upravo su ono što vam je potrebno da dodate dimenzionalnost vašem stilu.

Živi koral
boje-kosa-frizura-ljeto

Boja, koja je prošle godine bila izuzetno popularna (bila je i boja godine), ovog ljeta nam se vraća u vidu boje za kosu, a najbolje ćemo je opisati ako kažemo kako je ona zapravo zagasita nijansa vatrene koralne boje te zbog toga izgleda kao da je riječ o sasvim prirodnoj boji kose.

Zlatni balayage

Balajaž, koji je i proslavila dama sa slike iznad, trend je koji svake sezone postaje hit, naravno uz par malih izmjena. Ovog ljeta, osim bronde balajaža, u prvom planu je i zlatni balajaž – toplo, privlačno i veoma raskošno.
radiosarajevo.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...