Zašto su puf rukavi omiljeni trend i ove modne sezone?


Pažljivo izrađeni, od delikatnih materijala uvek su stavljali akcenat na lepotu ženske figure i njenu otmenost.

Danas je slika malo drugačija. Brzo menjanje trendova, razvoj modne industrije i razvoj ljudske svesti dovodi do toga da se različiti stilski elementi iz jednog perioda unesu u sadašnji trend kroz različite interpretacije. Tako i samo značenje odevnog predmeta se značajno menja. Ono što je i dalje ostalo isto je to da puf rukavi naglašavaju ženstvenost.

Njihovo širenje na modnoj sceni počelo je prošle godine, ali, po svemu sudeći, ovaj trend će se nastaviti i ove sezone i dalje zauzimajući visoko mesto na modnoj listi. Naglašeni rukavi sada obuhvataju gotovo sve odevne predmete, tako da će biti lako da sebi odaberete modni pravac. Košulje i topovi sa puf rukavima su nešto što sada možete nositi uz omiljeni džins i izgledati atraktivno. Sa druge strane, ove odevne komade možete upotrebiti i za odlazak na posao i na taj način osvežiti vaš outfit.

Plisirana ili slip suknja biće odličan izbor uz košulje naglašenih rukava.

Haljine sa puf rukavima su najzastupljenije. Od onih pamučnih koje možete nositi svakodnevno uz ravnu obuću, kao što su papuče ili patike, do elegantnih, večernjih kratkih haljina koje uz visoke potpetice izgledaju zanosno.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!