Moćni napitak u koji se kune Melanija Tramp


melania_trump-trump-trump_familymelania_trump_news-fit-fitness-smoothie-healthy
S obzirom da je bivša manekenka, ne čudi da prva dama zna sve male trikove za održavanje vitke linije. Iako je od karijere modela odustala pre skoro 2 decenije, njena linija je i danas, kada ima 50 godina, perfektna
Zapitli smo se koja je tajna top forme Melanije Tramp i otkrili da je reč o jednostavnoj navici koju svako od nas može da primeni.

Iako Melania vodi računa o svom izgledu, naglašava da ne ide u krajnost: „Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i svom telu, ali ni u čemu ne preterujem“.

Kaže da je za njenu vitku liniju zaslužan napitak kojim započinje svako jutro. Smuti od omiljenih sastojaka joj daje dovoljno energije za ceo dan i drži je sitom veoma dugo. Ovaj napitak je odličan u kontrolisanju apetita, ali i pokretanju procesa mršavljenja, zbog svojih sastojaka.

Osim toga, kada god ima potrebu za slatkišima i oseti napad gladi, ona napravi ovaj napitak. „Kad osetim potrebu za slatkišima, ja napravim ovaj napitak i nakon toga ta želja prođe. Od neverovatne je koristi kada su ove situacije u pitanju“, rekla je ona.

Ovako izgleda recept za smuti u koji se kune Melanija Tramp:

Sastojci:
·        Svež spanać
·        Celer
·        Šargarepa
·        Borovnice
·        Jabuka
·        Ceđena pomorandža
·        Ceđeni limun
·        Jogurt sa malo masti
·        Par kapi maslinovog ulja
·        Čija semenke
·        Vitamin D u kapima

Sve sastojke stavi u blender dok ne dobije ujednačenu smesu i napitak je preman za konzumiranje.
zenskikutak.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!