Apsolutni hit ovog leta – lančane ogrlice


Sa lančanim ogrlicama smo se susreli još prošle godine.

Ali kako se čini afekcija prema njima ne popušta. Budući da se moda konstantno menja, može se reći da su ovog leta one u određenom pogledu modifikovane. Za razliku od prošlogodišnjih, one koje će se ovog leta nositi su glomaznije, teže i odvaženije. Ogrlice okovane lancima, oko nežnih ženskih vratova izgledaju vrlo izražajno i upečatljivo.

Ovo je vrlo odvažan trend i jednostavno nije za svačiji ukus. Ali ako ste u potrazi za nečim što će vaš stil nadograditi i učiniti ga posebnim, onda su lančane ogrlice vaš pun pogodak. Samo jedna ogrlica u lančanom stilu na vratu, u potpunosti će promeniti vaš stajling. Da ne pominjemo vaše samopouzdanje koje će se vinuti u nebo.

Lančane ogrlice ne ostavljaju mnogo prostora drugom nakitu, ali mogu lepo biti uparene sa narukvicama ovog stila. Upečatljivi detalji poput katanaca u vidu privezaka, medaljona ili jednostavnih alki, daju ovakvom nakitu još intenzivniji izgled.

Lančane ogrlice su vam dostupne u izuzetno mnogo kombinacija i boja. Njihov spektar sadrži u sebi one minimalističkog izgleda, pa sve do krupnih eklektičnih varijanti. Što se boja tiče, dominiraju zlatni, bakarni i srebrni tonovi. Takođe vrlo inspirativne su i kombinacije belog i žutog zlata, kao i detalji poput bisera i cirkona.

Upustite se u avanturu isprobavanja lančanih ogrlica i možda baš među njima pronađete svoj savršen dodatak stilu vašeg oblačenja.zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...