8 beauty trendova za 2020.

beauty-beauty_routine_for_2020-beauty_tips-beauty_quotes-hairstayle-face_beauty
Dok sedimo u kućnom karantinu, jedna od omiljenih dnevnih aktivnosti nam je ,,sejvovanje“ objava na našem Instagram profilu. Od fashion i beauty trendova, pa sve do smešnih meme fotki i videa kućnih vežbi (koje i dalje samo ,,sejvujemo“) ubijamo vreme i pronalazimo inspiraciju za period nakod izolacije. U moru ovih objava izdvojili smo i 10 beauty trendova koje smo zavoleli iste sekunde, a koje ćemo viđati čitavog leta na ulicama Beograda.


Hot pink karmin za usne
Leto je period kada se pozdravljamo sa crvenim karminom bar do jeseni, a na scenu stupa ova prelepa pink nijansa koja posebno dobro stoji plavušama. Uz to dodajte nežno ružičasto rumenilo, bledu senku u istoj nijansi i imate spreman look i za dnevnu i za noćnu varijantu.


Nešto drugačiji ajlajner
Izuzetno dobra stvar ukoliko želite da privučete pažnju svojim make-up umećem, a stavljanje ajlajnera vam ide od ruke. Tanke grafičke linije daće poseban izgled vašem licu, a još bolje izgledaju u kombinaciji sa laganom puder podlogom i sjajem za usne. Ne zaboravite, ovo je jedan od nosećih letnjih trendova, s toga se potrudite da ga savladate već sada!


Olovka za oči umesto ajlajnera
Ukoliko je grafički ajlajner izvan vaših make-up sposobnosti i stila, nećete pogrešiti sa ovim letnjim trendom. Sve što vam je potrebno je malo deblja crna olovka za oči i malo senke, kojom ćete izvući pravi hladan cat eye look.


Istaknute obrve
Ovog leta nam olovke i senke za obrve neće biti potrebne. Istaknite prirodnost svojih obrva tako što ćete ih pre šminkanja samo obrisati toniranim gelom i malo očešljati.


Beli letnji ajlajner
Trend koji smo ,,pokupili“ od Gigi Hadid - iskoračite ispred crnog ajlajnera i usudite se da iznesete ovakav look. Potrebna vam je samo bela olovka i precizna ruka.


Žuta senka
Leto je idealno vreme za nošenje svih onih boja koje inače izbegavamo, čak i kada se radi o make-up rutini. Žuta senka je nešto bez čega ne možemo da zamislimo ovu letnju sezonu, a fenomenalno se uklapa uz svaki stajling i minimalno šminke.

A post shared by Emily Cheng (@emilychengmakeup) on

Breskva umesto limuna
Ukoliko žuta nije vaša nijansa, probajte sa senkom u peachy nijansi. Mnogo je lepše od klasične braon senke, a odlično izgleda kada se uskladi sa preplanulim tenom i nežnom bojom karmina.


Hologramska senka
Tople letnje noći definitivno rezervisane samo za svetlije tonove. Ukoliko želite posebno da naglasite oči upotrebite omiljenu senku i na nju dodajte hajlajter kako biste dobili što bolji sjaj za smookey eyes. Ne sumnjajte da će vas u klubu svi primetiti.


 cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!