7 vježbi za vitke noge koje možete raditi i kod kuće


Fitness-tjelovježba-vježbe_za_noge-vježbe_za_stražnjicu
Za zanosnu liniju nije potreban odlazak u teretanu, već samo malo volje i truda, a mi vam donosimo video koji će vas motivirati

Pravi je trenutak da počnete pripremati svoje tijelo i liniju za ljeto koje nam je sve bliže. Za najbolje rezultate, osim zdrave prehrane izuzetno je važna i redovita te pravilna tjelovježba koju možete odraditi i u svome domu, bez odlaska u teretanu.

Svaka žena sanja o vitkim i lijepim nogama koje će moći s ponosom pokazivati u kupaćem kostimu ili mini ljetnoj haljini , a sada ih možete i imati. Sve što vam je potrebno jest malo volje i truda te svega 15 minuta dnevno. Donosimo video koji će vas sigurno motivirati da se pokrenete!
U ovome videu ćete vidjeti sedam učinkovitih vježbi koje će vam pomoći rješiti se masnih naslaga te zategnuti donji dio tijela - struk, stražnjicu te noge. Za takvu tjelovježbu nije vam potrebna nikakva oprema osim udobnih tajica ili trenirke koje, sigurni smo, imate. Zaboravite na teretanu, ostanite u svome domu i počnite se pripremati za ljeto. Sigurni smo da će vas rezultati posve iznenaditi.
cromoda.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...