11 tipova osoba u karanteni i njihovi urnebesni opisi


zabava-ilustracije-zivot-karantena-koronavirus-covid_19
Živimo bez ispijanja kava na rivama i trgovima, bez naših frizerki, kozmetičarki, bez knjižnica, bazena, plesnih škola, teretana, grupnih treninga, klubova...

I sve to isplati se jer taj novi život i ostanak doma pomažu u sprječavanju širenja koronavirusa.

Međutim, trenutačna je situacija i takva da su, zahvaljujući karanteni, kod nekih ljudi na površinu isplivale neke nove osobine.

Osobe za koje smo mislili da o njima znamo sve ili osobe koje smo zamišljali potpuno drugačijima, sada su postale nešto sasvim novo.

Oko nas su tako oni koji znaju sve, paničari, flegme, majstori kuhinje, oni koji ne prestaju čistiti, oni koji neumorno vježbaju, oni koji su vrijeme u karanteni iskoristili da otkriju neke sasvim nove talente...

Sve ove, a i neke druge tipove osoba u karanteni na urnebesan način nabrojila je, nacrtala, ali i opisala ekipa koja stoji iza beogradskog brenda "Ivica i Majica".

Tipove i opise donosimo u nastavku, ilustracije pogledajte u našoj galeriji, a na njihovim društvenim mrežama pronađite još, u ovim vremenima jako potrebnih, zabavnih sadržaja.

I da. Sigurni smo da ćete u nekom od tipova osoba u karanteni prepoznati barem jednu osobu iz svoje okoline, ali i samu sebe.

Tip 1: INFORMACIJA




Tip 2: ŠIRI PANIKU




Tip 3: ŠIRI LJUBAV




Tip 4: PARTI MANIJAK


  
Tip 5: ŠEF KUHINJE




Tip 6: HEJTER




Tip 7: LJENČUGA




Tip 8: ČISTUNAC




Tip 9: HOBIHOLIČAR



Tip 10: VJEŽBAČ




Tip 11: HIPOHONDAR


 zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...