Vrijeme je za deluxe-čaj... Čarobni napitak koji trebaš isprobati!


čaj-dodaci_čaju-začiniti_čaj-sastojci-gastro
Zbogom dosadnom čaju! S ovih pet sastojaka ćeš svoj čaj u ovim tmurnim danima pretvoriti u zvjezdani napitak. Vrijeme je da pozoveš frendice na fini „čaj i trač“…

1. Čili
Jesi li znala da čili poboljšava raspoloženje? Sadrži kapsaicin koji izaziva vatru u ustima. Tijelo se bori protiv toga tako da ispušta adrenalin i endorfin. To je superlagan i superukusan način da se poboljša raspoloženje. Važna je jedino količina – previše čilija i…znaš i sama kako to može završiti!

2. Smeđi kandirani šećer
Zašto smeđi? Smeđu boju dobije bijeli šećer karameliziranjem otopine šećera. Mmmhhh… karamela… Osim toga, smeđi kandirani šećer daje posebnu aromu napitcima.

3. Svježe bobice
To moraš isprobati: svježe bobice u vrućem čaju? Da! Bobice omekšaju te se polako rastope u vrućoj vodi. To će tvom čaju dati dodatnu aromu. Najčešće se dodaju maline i borovnice za superukusan voćni čaj. Ili probaj sljedeću kombinaciju: ananas u biljnom čaju – nevjerojatno ukusan i ujedno egzotičan napitak!

4. Voćni pire
Ako te baš jako smetaju bobice u čaju, onda jednostavno koristi voćni pire! Naime, umiješaj voćni pire u vrući čaj i uživaj! Najbolje je da sama spraviš pire od voća koje želiš. Jesi li ikada kušala pire od marelica? Jako je ukusan!

5. Malo…
…ruma. Da, dobro si pročitala! Ako ponekad staviš malo ruma u čaj, dodatno će te zagrijati iznutra. Rum je dobar dodatak i kakau. Budimo iskrene – tko nije nikada probao čaj s rumom? I jedno je još garantirano: ženska večer će biti veselija…
miss7.24sata.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!