Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu


PUTOVANJA-TRAVEL-NACIONALNI_PARK-VIRTUALNI_OBILAZAK
Za sve one željne divnih prirodnih prizora, a trenutno smještene u vlastitim domovima, američki nacionalni parkovi osmislili su sjajnu zanimaciju. Virtualna šetnja i neki od najljepših prizora na svijetu samo su jedan klik udaljeni od vas, a koji su nas parkovi posebno oduševili, pogledajte u nastavku.

U nacionalnom parku Kenai Fjords naAljasci, s obzirom na trenutna zbivanja povezana s koronavirusom u svijetu, odlučili su zainteresiranima iz cijelog svijeta ponuditi virtualni obilazak. Tako uz nekoliko klikova mišem možete istražiti ledene sante, fjordove i divljinu, prolaziti kroz zaleđena područja, ali i vidjeti kako klimatske promjene utječu na ovo područje. 
Jedan od najpopularnijih nacionalnih parkova na Havajama također je uveo mogućnost virtualnog obilaska parka. Riječ je o Hawai'iVolcanoes nacionalnom parku u kojem ćete pak doživjeti Nahuku špilju koju je formirala lava, pa čak i "letjeti" iznad parka te vidjeti koje je sve promjene napravila erupcija 1959. godine. 
Ljubitelji spilja posebno će uživati u virtualnoj turi kroz Carlsbad Caverns nacionalni park u New Meksiku. U ovom su parku otišli korak dalje pa tako, osim prizora spektakularnih formacija kamenja i tisuće šišmiša koji ovdje obitavaju, možete iskusiti i kako izgleda život jednog šišmiša kroz nevjerojatno kul simulaciju.

buro247.com

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO