Preslatka zahvala Georgea, Charlotte i Louisa medicinskim radnicima


Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea poslali su mali znak zahvale britanskom Nacionalnom zdravstvenom sustavu za sav njihov trud u borbi protiv koronavirusa.

Hvala svim doktorima, sestrama, njegovateljima, liječnicima opće prakse, ljekarnicima, volonterima i ostalom osoblju Nacionalnog zdravstvenog sustava koji neumorno rade kako bi pomogli oboljelima od bolesti COVID-19, pisalo je uz video objavljen na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače.

Svima njima u videu su zapljeskali princ George, princeza Charlotte i princ Louis.
Šestogodišnji George, treći u nasljednom redu za britanski tron, predvodio je ovu malu ekipu i čvrsto pljeskao do samog kraja, baš kako i priliči budućem kralju. Charlotte je pred sam kraj jako nasmijao netko tko se skrivao iza kamere, a maleni Louis koji će uskoro navršiti dvije godine bacao je pogled prema svom starijem bratu i sestri i "kopirao" ih.

Preslatki mališani tako su se priključili akcijama organiziranog pljeskanja koje se svakodnevno održavaju u gradovima diljem svijeta, u znak zahvale, potpore i zajedništva u ovim nimalo laganim vremenima.
zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...