Ožujak će za ova četiri horoskopska znaka biti mjesec ljubavi


Dan zaljubljenih je prošao, ali mjesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osjetit će poboljšanje na području ljubavi, piše Elite Daily. U prijevodu - ove horoskopske znakove u ožujku očekuje puno romantike:

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoljeti. Također, i Bikovi bi mogli osjetiti iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentiranje i uživanje u odnosu s partnerom.

Djevica

Djevice bi se u ovom razdoblju mogle prepustiti divljim strastima. One ne vole biti na nepoznatom teritoriju, ali Venera im ukazuje da i u riziku ima ljepote. Pred njima je zabavan mjesec pun romantike i kreativnosti. Djevice koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog tko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

Škorpion

Ako ste u vezi, mogli biste ponovno proživjeti fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu povezati se s nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpion, ožujak će za vas biti strastven mjesec.

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od utjecaja Venere osjećate se samouvjerenije nego ikad. Više ćete voljeti i sebe i druge, zbog čega bi se i oni slobodni ovog mjeseca mogli napokon zaljubiti. Ako vidite nešto što želite, pravo je vrijeme da to ugrabite.
index.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!