Ovi horoskopski znakovi često postavljaju ultimatume kako bi spasili vezu


Kada ste u vezi trebali biste se osjećati dovoljno udobno da izrazite svoja osjećaje, probleme i brige. Tek kada razgovor ne pomogne, vrijeme je da postavite ultimatum.

U vezi, ultimatum može predstavljati prijetnju. Ako ne napraviš ovo, dogodit će se ono. Ako ste došli do te točke da partneru morate postaviti ultimatum, vjerojatno ste frustrirani i zbunjeni pa ne znate što je najbolje napraviti.

Nitko se ne voli osjećati nemoćno u vezi. Ako mislite da vaša veza ne vodi nikamo ili da nije onakva kakvu želite, onda biste trebali napraviti sve što je u vašoj moći da je vratite na pravi put.

Mislite da vaš partner ne obraća pažnju na vaše želje ili je, za razliku od vas, zadovoljan pravcem kojim vaša veza ide? Možda ćete mu morati napraviti ultimatum kako biste saznali želite li zaista iste stvari. Ultimatum je nešto što koristite tek kada ostanete bez ideja i poteza, kada očajno želite promjenu, prenosi Your Tango.

Kada nekome postavite ultimatum, izravno im govorite što želite. Stavljate sve na kocku jer mislite da je partneru dovoljno stalo i da će se složiti s vašim uvjetima. Ako se ne složi, vaša će se veza naći u slijepoj ulici pa nijedna strana neće dobiti ono što želi.

Ovi horoskopski znakovi najčešće postavljaju ultimatume:

Ovan

Kada se svađaju, Ovnovi često sukob prebace na višu razinu i postave ultimatum. Ovaj horoskopski znak ne voli tratiti svoje dragocjeno vrijeme. Ako žele da se njihova veza promijeni, a partner ne radi ništa po tom pitanju, Ovan će napraviti veliki korak.

Ako se partner ne slaže s korakom koji je Ovan napravio, to ovom znaku daje uvid gdje se njihova veza nalazi pa može poduzeti potrebne korake kako bi ostvario cilj. Ovnovi shvaćaju da postavljanje ultimatuma predstavlja rizik, ali također su svjesni da se oni na kraju isplate.

Lav

Lavovi su izravni, posebno u vezi s onim što žele u vezi. Lav ne voli čekati predugo pa partner mora brzo saznati njegove želje. Ovaj se znak ne boji postaviti ultimatum jer je već pregledao sve moguće scenarije i dobro zna koji je njegov sljedeći korak.

Samouvjereno donosi odluke i zna kako dobiti ono što želi. Ako je njegov partner neodlučan, Lav će ga pogurati kako bi što prije dobio odgovor.

Škorpion

Škorpioni su jako fokusirani na ono što žele od života. Ako se njihov partner dvoumi i ne želi se obavezati, ovaj će mu znak ponuditi ultimatum.

Kada nekom postavite ultimatum, ta osoba treba vjerovati da ste ozbiljni i da ćete zaista ostvariti prijetnju. Škorpion neće postaviti ultimatum osim ako nije ozbiljan povodom toga, a ako to znači da trebaju prekinuti, to će i napraviti.

Blizanci

Ako postoji jedna stvar koju znamo o Blizancima, to je da su, ako su postavili ultimatum, dobro razmislili i iscrpili svaku drugu ideju. Oni smatraju da je ultimatum jedina stvar koja može popraviti situaciju. Možda zvuči manipulativno, ali Blizanci zaista to misle.

Ovaj znak smatra da je ultimatum jedini način da se stvari pokrenu, kako mrze stagnaciju, koristit će sve što mogu kako bi stvorili promjene.

Djevica

Djevice postavljaju ultimatume iz sličnih razloga kao i Blizanci. Kada dođe do problema u vezi, Djevice puno razmišljaju kako nešto napraviti povodom toga. One sagledaju situaciju iz svakog kuta, razgovaraju sa svojim partnerom i rade sve što mogu kako bi potaknule promjene.

Djevice su sretne kad dođe do zastoja u vezi. Ako su je spremne podignuti na višu razinu, Djevice će napraviti strategiju i prisilit će partnera da reagira.
index.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO