Muškarci otkrili šest razloga zašto ih privlače žene s kratkom kosom


frizure-kosa-kratka_kosa-samopouzdanje-halle_berry
Čini se da tvrdnja da muškarce više privlače žene s dugom kosom pada u vodu. Naime, jedna studija sugerira da se na žene s dugom kosom gleda kao "zdrave" i "inteligentne", dok se na ljepotice s kratkom kosom gleda kao na "brižne" i "ženstvene".

No portal Bright Side je odlučio provjeriti koji su to točno razlozi zašto muškarce privlače žene s kratkom kosom.

1.   Kratka kosa privlači više pažnje
Kratke frizure izdvajaju se od drugih, pa muškarci imaju tendenciju da ih brže primijete.

2. Zbog kratke kose imaju bolji pogled na vaše lice i vrat
Možda ste primijetili da na modnim pistama često manekenke imaju kratku kosu. Razlog tome je činjenica da modni znalci žele što više otvoriti njihovo lice jer dugačka kosa može odvratiti pažnju te sakriti njihovu ženstvenost.

3. Kratka kosa podsjeća muškarce na atraktivne slavne dame
Mnoge slavne dame nose pixie frizure, a Katy Perry, Halle Berry, Emma Watson i Natalie Portman su samo neke od njih.

4. Kratka kosa zahtijeva manje održavanja
Razmislite koliko dugo treba stilizirati dugu frizuru. To može biti prava bitka. Sušenje, stiliziranje, proizvodi za njegu... Sve to mnogim muškarcima zvuči suludo. Osim toga, privlači ih činjenica da žene mogu izgledati dobro i ako ne ulože ogroman trud u svoj izgled.

5. Kratka kosa = samopouzdanje
Nije svaka žena spremna eksperimentirati s kratkim frizurama. Za to je potrebna hrabrost, ali i samopouzdanje. Muškarce privlače žene visokog samopouzdanja, a kratka kosa im odmah daje do znanja s kakvom osobom imaju posla

6. Ne moraju razmišljati o dlakama koje nalaze posvuda
Budimo iskreni, izvlačiti dugačku vlas iz usta ili je micati s jastuka nije nimalo privlačno. Osim toga, muškarac vam neće moći prigovarati da ste začepili odvod ako je vaša kosa dugačka koliko i njegova.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...