Karirane pantalone: kako ih nositi ovog proleća?


Karirane pantalone su u modi već nekoliko sezona. Izuzetno su moderne i elegantne i na osnovu njih možete kreirati mnogo jedinstvenih stajlinga.

Kako kombinovati karirane pantalone?
Karirane pantalone odgovaraju većini ležernih stilova. Kombinujući ih sa jednostavnom jednobojnom bluzom ili košuljom nema šanse za grešku - tako da možemo reći da je to savršen izbor za dane kada se želimo obući što je pre moguće, bez nepotrebnog razmišljanja.

Iako su karirane pantalone prilično konzervativne to međutim ne znači da ne možete da kreirate zanimljive stajlinge. Suprotno izgledima, ovaj se uzorak dobro slaže sa odvažnim bojama. Svetla žuta košulja i crno-beli uzorak odlična su kombinacija za sive, kišne dane! Karirene pantalone su kompatibilne i sa klasičnom majicom ili košuljom, rolkom ili kratkim topom. Najbolje je odabrati majicu ili bluzu po mogućstvu sa jednostavnom štampom ili monohromatsku.

Koje cipele najbolje pristaju kariranim pantalonama?
Karirani print je uzorak koji ide dobro ne samo sa elegantnom, klasičnom obućom, već i sa baletankama ili patikama. U odabiru pravih cipela najvažnija je razmotriti celokupni stajling. Ukoliko odaberete ravne cipele - uz njih se najbolje kombinuju pantalone sa visokim strukom - ovaj kroj optički produžava figuru, pa dodatni centimetri nisu neophodni. Ukoliko odaberete cipele sa kaišem kladite sa na pantalone 7/8 koje savršeno prikazuju dekorativni element obuće, ali izgled će ostati elegantan. Sportske patike takođe će savršeno upotpuniti stajling, pod uslovom da odeća ostane elegantna. Visoke potpetice - odgovaraju svim vrstama kariranih pantalona bez obzira na kroj. Klasičnu crnu obuću najbolje je kombinovati sa dominantnim stilskim uzorkom, što ceo stajling čini elegantnijim.    

Karirane pantalone: koja bluza?
Bluze ili rolke neodvojivi su element odeće u hladnijim danima. Ovi komadi se savršeno kombinuju sa kariranim pantalonama, a ceo stajling ćete dodatno naglasiti modernim kaišem. Karirane pantalone odlično idu uz kratke topove posebno ako ste zabrinuti da bi stajling mogao izgledati previše vulgarno. Klasični dizajni uspešno ublažavaju karakter odvažnog izgleda. Dakle, karirani print omogućava modne eksperimente! Izbor gornje odeće je takođe važan. Kaputi, i kožne jakne su najbolji izbor.

Karirane pantalone: da li se mogu kombinovati sa drugim uzorkom?
Kombinovanje obrazaca je uvek zanimljiva modna igra. Eksperimentalni stilovi izgledaju fenomenalno na pisti, ali ne funkcionišu uvek u svakodnevnoj uličnoj modi. Najbolje je slediti jednostavno pravilo kombinovanja obrazaca slične veličine. Ženske karirane pantalone će se, dakle, uklopiti sa jednako malim uzorkom. Takođe su važne i boje. Crno-bele pantalone mogu izgledati prilično teatralno u kombinaciji sa košuljom s uzorkom sličnih boja. Najsigurnije rešenje je kombinovanje prigušenih boja sa svetlim - crna i bela dobro će se kombinovati sa neon komadima. Takođe će se dobro uklopiti karirane pantalone sa crvenom, žutom, zelenom... 

U galeriji fotografiji pogledajte inspirativne kombinacije sa kariranim pantalonama u glavnoj ulozi. Budite inspirisani!zenskimagazin.rs

Budi najbolja verzija sebe !!!