JLo kolekcija cipela za proljeće i ljeto 2020


Štikle-sandale-špagerice-tenisice-obuća-cipele-JLo-Jennifer Lopez-moda
Logično je kad neka zvijezda svjetskog kalibra napravi izlet u modne vode da sama svoj proizvod i reklamira. Tako je i s Jennifer Lopez snimila modnu kampanju za ekskluzivnu kolekciju cipela s njezinim potpisom, "JLo by Jennifer Lopez". Kolekcija nudi komade za proljeće i ljeto 2020., a da iza nje stoji ova seksepilna 50-godišnjakinja vidi se po stilu.
Cipele u kolekciji imaju zajednički nazivnik: ženstvene i seksipilne, baš kao pjevačica. Ovdje ima klasičnih štikli, sandala s tankim remenčićima, platformi, sve s puno kristala, štrasa, leopard uzorka, zlata... No, to nije sve. JLo nije samo zvijezda na pozornici, ide ona i u teretanu kao što često viđamo na paparazzi slikama, ide u trgovinu, u šetnju. Tada sigurno ne obuje pete od 12 cm, a to ne očekuje ni od žena kojima je namijenjena ova kolekcija pa tako u njoj ima i vrlo nosivih tenisica i špagerica.
JLo cipele prodaju se isključivo u DSW trgovinama i na njihovoj stranici DSW.com, a cijene zapravo i nisu tako monstruozne kao što bismo očekivali, kreću se od 59 do 189 američkih dolara (od 400 do 1300 kuna). Debitantska kolekcija ove pjevačice i glumice posvećena je trima gradovima koje od doživljava kao svoj dom, New Yorku, Miamiju i Los Angelesu i odražava njihov duh.

“Kolekcija donosi urbano ozračje najpoznatijih njujorških ulica, glamur starog Hollywooda i živahnost Miamija" rekla je Jennifer na predstavljanju kolekcije. “Nadam se da će ljudi u njoj prepoznati svoje različite strane, a opet ostati vjerni svojem autetničnom "ja". Mi djevojke stvarno možemo napraviti sve što zamislimo."

miss7.24sata.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!