H&M ima najudobnija pletiva kao stvorena za cosy kućne outfite


H&M-udobno-pletivo-cosy-kućni_outfit
Udobnost i funkcionalnost su nešto čemu u odijevanju gotovo uvijek težimo, stoga nije neobično da upravo takvim odjevnim predmetima dajemo prednost. Udobni pleteni komadi definitivno su jedni od najomiljenijih, a budući da idemo prema sve toplijim danima, najdraži high street brendovi ponudu su prilagodili temperaturama i dodatno nas potaknuli da što prije obnovimo postojeću kolekciju.

Udobna pletiva sinonim su za ležeran, opušten i casual stil koji uvijek iznova osvaja svojom jednostavnošću i funkcionalnošću. Tako primjerice pletiva obožavamo u dnevnim izdanjima s najdražim trapericama ili suknjama, no i u kućnim varijantama koje također vole 'cosy vibru'. Naime, H&M je za nadolazeće dane pripremio doista divne modele pletiva za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled. Iako ih možete nositi u standardnim kombinacijama, pletiva u kućnoj varijanti pružaju neizmjernu udobnost i komfor pritom zadržavajući lijep i atraktivan izgled. Premda smo sigurni da se svi s vremena na vrijeme volimo zavući u pomalo neugledna odjeću i uživati u udobnom krevetu, jednom kada ustanemo valja se presvući jer ćete na taj način biti produktivniji i funkcionalniji što je u trenutnoj situaciji i više no potrebno.

Budući da je baš sada idealan trenutak za online shopping iz naslonjača, u nastavku smo izdvojili najljepše modele udobnih pletiva iz aktualne H&M ponude, stoga u istu što prije zavirite i garderobu upotpunite novim stylish modelima!








fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...