George Clooney se oglasio o razvodu s Amal


Napokon je poznata istina
Jedan od zasigurno najintrigantnijih holivudskih brakova onaj je 58-godišnjeg glumca Georgea Clooneyja i 42-godišnje odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney. Par koji svoju privatnost i obiteljski život čuva daleko od očiju javnosti te o istima rijetko govori u javnosti, često se nađe na meti stranih medija koji svako toliko iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu. Takva nagađanja traju već mjesecima, a šuška se da od prošle godine ne žive zajedno. Kako bi napokon stao na kraj svim glasinama, George Clooney se napokon oglasio za 'Hollywood Life'. 
Navodno je par nakon nekoliko godina neslaganja, prije četiri mjeseca odlučio napraviti pauzu, kako bi dobro razmislili što žele napraviti s bračnim životom. Kako nitko to nije ni potvrdio, ni opovrgnuo, George je sa svojim timom odlučio iznijeti kratku izjavu. 'Bez brige, ljudi, nema potrebe za panikom. Amal i George se ne razvode', kratko je rekao njegov glasnogovornik i tako stao na kraj glasinama, koje sada već traju duže vrijeme. 
S obzirom na to da od 2014. godine, otkako su se vjenčali u Italiji, uživaju u zajedničkom životu, ova potvrda sada je samo osnažila njihov odnos. Uz njihove dvogodišnje blizance, Alexandera i Ellu, njihova ljubav iz dana u dan cvate, a šuškanja o prinovama i dalje ostaju u zraku. Izgleda da ovaj par ne mari toliko na glasine, s obzirom na to da već godinama žive sretno i skladno, unatoč svemu.
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...