Evo koje će vam se još pozitivne stvari dogoditi kada naučite voljeti sami sebe


emocije-sreća-navike-ljubav_prema_sebi
Voljeti sebe je nešto što mnogi od nas ne znaju ostvariti, prenosi I heart intelligence.

Za mnoge ljude to nije tako jednostavno, ali jednom kada dostignete najveću razinu ljubavi prema sebi, osjetit ćete mir i ljubav o kakvima ste uvijek sanjali.

Naučit ćete i to kako tugu i bol ostaviti iza sebe i krenuti naprijed visoko uzdignute glave. Kada vježbate ljubav prema sebi, rastete sve više svakog dana. Naravno, bit će i onih dana kada ćete se osjećati loše, ali to je sastavni dio života.

Evo koje će vam se još pozitivne stvari dogoditi kada naučite voljeti sami sebe:

Stavljat ćete sebe na prvo mjesto

Kada budete vježbali ljubav prema sebi, mnogo više pažnje ćete poklanjati svojim potrebama i više ćete se brinuti o sebi. Najprije ćete naučiti drugima reći "ne". Bez obzira na to što ćete i dalje biti dobra i brižna osoba koja je spremna pomoći drugima, brinut ćete i o tome što je najbolje za vas.Bit ćete samosvjesniji

Bez obzira na to koje su vaše mane, smatrat ćete sebe dobrom osobom i izvana i iznutra. Polako ćete shvatiti i to da fizički izgled nije previše važan, najviše se računa ono iznutra. Više se nećete uspoređivati s drugima, pa ćete biti opušteniji i živjeti život punim plućima.

Tretirat ćete sebe s više ljubaznosti

Kada zavolite sebe i počnete se pažljivo odnositi prema sebi, naučit ćete i ostavljati daleko iza sebe sve loše emocije koje su vas činile tužnima i jadnima. Naravno, bit će dana kada će vas uspomene proganjati, ali više vas neće moći povrijediti kao što su nekada, jer ćete znati da zaslužujete više.

Usredotočit ćete se na ono što vam je važno

Ljubav prema sebi će vas naučiti i kako odvojiti ono što vam je važno od onoga što nije. Nećete više trošiti svoju energiju na stvari koje imaju malu ili nikakvu vrijednost za vas. Okružit ćete se samo onim ljudima i stvarima koji vam pomažu razviti se i vode vas prema nečem boljem.

Voljeti sebe je najteža i najljepša stvar koju možete učiniti za svoju dobrobit. To će promijeniti vaš život na toliko mnogo divnih načina koje još ne možete ni zamisliti.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!