Demi Moore u 57. godini izgleda božanstveno, zasjenila mlađe kolegice


Među slavim licima koja su dobila svoju pozivnicu za svečanu večeru časopisa Harper’s Bazaar u Parizu našla se i Demi Moore. Proslavljena glumica u devedesetima je bila poznata kao seks-ikona, a sada je još jednom dokazala kako se to nije puno promijenilo. Demi je zasjala u izvanrednoj, raskošnoj kreaciji Christiana Diora obogaćenoj ultra chic detaljem i svojim mladolikim izgledom pokazala kako i na pragu šezdesetih uspješno prkosi godinama…

Brojne slavne dame sinoć su mamile poglede na svečanoj večeri magazina Harper’s Bazaar u pariškom muzeju Musée des Arts Décoratifs, no jedna od njih izdvojila se kao najposebnija.

Riječ je o seks-bombi devedesetih, Demi More, koja je svojim zamamnim izgledom prešišala i puno mlađe uzvanice.

Proslavljena 57-godišnja glumica pokazala je zavidnu liniju i istančan modni ukus pojavivši se u spektakularnoj dugoj haljini punoj zanimljivih detalja.

Rasošnu kreaciju bez naramenica potpisuje Christian Dior. Obojena u tonove ružičaste, sive i metalic srebrne boje, haljina je obogaćena chic mrežastim ovratnikom i rukavima, čime se Demi uspješno istaknula iz mase. 
Ženstveni odjevni komad glumica je začinila efektnom zlatnom ogrlicom, sitnim srebrnim naušnicama i romantičnom dugom pletenicom. Također, šminkom je dodatno naglasila oči, dok je usne zadržala u nude tonu.

Demi je nedavno prisustvovala ‘no make-up partyju’ u domu poduzetnice i glumice Gwyneth Paltrow. Tada je pokazala svoje lice bez trunke šminke i dokazala da joj ni na pragu šezdesetih godine ne mogu ništa.
cover.style

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...