Bojana Gregorić Vejzović poslala snažnu poruku


Epidemija korona virusa je tema koja je posljednjih tjedana 'zavladala' cijelim svijetom. Situacija je u Hrvatskoj iz dana u dan sve gora, a s brojem zaraženih raste i panika, ali i doza opreza. Epidemija koja nas je zahvatila nezaobilazna je tema i na društvenim mrežama. I dok se jedni šale, objavljujući duhovite dosjetke i fotografije na račun koronavirusa, drugi su situaciji pristupili ozbiljnije te u svemu što nas je snašlo vide veću, snažniju poruku. Jedna od njih je i domaća glumica, 47-godišnja Bojana Gregorić Vejzović, koja se pratiteljima obratila putem Instagrama.
'Zdravo! Kako lijepo zvuči taj starinski pozdrav. Pogotovo u današnjim okolnostima! Nadam se da ste mi zdravi,da ćemo iz koronavirus situacije brzo izaći, ali da smo shvatili kako nam Zemlja šalje poruku zajedničkog promišljanja života i okoline! Nadam se da smo shvatili koliko smo jednaki, zapravo isti u svojoj ranjivosti!  Nadam se da smo shvatili kako je recikliranje važno!

  'Nevidljivi' virus može nas pokositi bez obzira na boju kože, imovinska stanja ili udaljenosti u kilometrima', poručila je glumica, koja je obožavateljima dala i važan savjet, kako bismo zajedničkim snagama, što prije, pobijedili epidemiju.
'Pomozite starijim susjedima koji su sami. Odnesite im osnovno,ostavite na kvaki! Nemojte sebično pustošiti i ostavljati police u dućanima prazne! Situacija je ozbiljna, ali neće vam pomoći 30 kilograma brašna i 200 gelova za dezinfekciju!! Da biste vi ostali zdravi, i vaši susjedi i sugrađani moraju imati sapun i toalet papir, kilu brašna i pakiranje tjestenine. Budite odgovorni spram sebe, ali i svjesni drugih oko sebe!!!

 Čitajte što nam govori dr. sci. Ivan Đikić, slušajte upute dr. Alemke Markotić i ministra Vilija Beroša! Nakon posla zgrabite dobru knjigu, evo preporuke 'Fima' A.Oza ili 'Tri čovjeka u čamcu'J.K.Jerom. Igrajte Monopoly s klincima, gledajte neke sjajne serije, a čim kazališta otvore vrata, slaviti ćemo ljepotu života i zajedničkog stvaralaštva! Zdravi i veseli mi bili', poručila je Bojana.
story.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!