7 činjenica koje niste znali o karmi i njezinoj moći!


Karmu se često uspoređuje s Newtonovim zakonom uzroka i posljedica, ali karma nije predstojeća kazna ili oblik odmazde. Niti vas nagrađuje dobitnim lutrijskim listićem nakon što ste pomogli starici da prijeđe cestu. Saznajte kako karma utječe na naš život.

Ne postoji takva stvar kao ‘Instant Karma’. Ali istina je da stiže svakog od nas, i pozitivna i negativna. Riječ ‘karma’ potječe od sanskritske riječi  kri: कृ što u prijevodu znači ‘akcija’. Ona objašnjava kako sve što napravimo u prošlosti, sve nam se uvijek vraća.

Karma uključuje ideju kontinuiteta obrasca. Kada se povijest ponavlja, to ima tendenciju s dobrom karmom ili lošom karmom. Karma nadilazi mnoge životne cikluse, tako da vam neće nužno donijeti prednosti onoga što sijete tijekom ovog života.

Donosimo 7 stvari koje niste znali o karmi:
·               Karma nije kazna za nešto što ste loše uradili. Ona je jednostavno dio ljudske duše čiji su postupci podložni karmi.
·               Karma ima svrhu da nas nauči mnogim lekcijama u životu. Pa tako patnja ili životne teškoće nam pomažu da se razvijamo.
·               Čak i mali napori su dovoljni! Svako naše djelovanje se dodaje ukupnom djelovanju i dovodi do velikih promjena u budućnosti.
·               Dobra karma ima pozitivan utjecaj na mozak jer naša dobra djela nas iscjeljuju.
·               Karmu možete očistiti riječima koje izgovarate zato pazite što izgovarate.
·               Kada shvatimo da i one najjednostavnije misli utječu na stvarnost, postajemo strpljiviji i rjeđe donosimo ishitrene odluke.
·               Bez obzira koliko je trenutno negativna karma, to se može promijeniti. Moramo shvatiti da budućnost oblikujemo sami.
cover.style

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO