Rihanna predstavila svoju novu kolekciju u vrućem, neprepoznatljivom izdanju


rihanna-fashion-new_collection-laundry-purple_hair
Iako je godina tek započela, pjevačica je već prošla kroz mnoge avanture. Nakon samo nekoliko tjedana od obznanjenog prekida s milijarderom Hassanom Jameelom, šuška se da je Rihanna u vezi s reperom A$AP Rockyjem.

Osim na ljubavnom, pjevačica niže uspjehe i na poslovnom planu pa je tako najavila još jednu kolekciju za kojom su već poludjele žene diljem svijeta. Riječ je o proljetnoj kolekciji njezinog brenda donjeg rublja SavagexFenty.

Rihanna je odavno shvatila da je sama sebi najbolja reklama pa je odjenula oskudni ljubičasti komplet gaćica, grudnjaka i natkoljenica s vlastitim potpisom i zavodljivo pozirala u njemu. Osim vrućim izdanjem, pjevačica je plijenila pažnju i perikom koju je uskladila s bojom donjeg rublja, a s kojom izgleda potpuno neprepoznatljivo.
U manje od 19 sati skupila je preko 4 i pol milijuna lajkova te stotine tisuća komplimenata svojih pratitelja. Inače, proljetna kolekcija ovog brenda, uključujući i ovaj kompletić, dostupna je za kupnju putem njihove internetske trgovine.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!