Ovih 6 horoskopskih znakova strahovito su željni osvete i napakostit će svom bivšem

Kad nas partneri varaju, izdaju ili nas ostave bez odgovora, to može dovesti do nekih vrlo intenzivnih i negativnih osjećaja. A jedini način na koji se neki mogu nositi s tim osjećajima jest planiranje osvete. Ako astrologiju koristimo kao vodič, postoje neki horoskopski znakovi koji odbijaju pustiti bivšeg da im nanese štetu.

Oni će se osvetiti - čak i ako to potraje godinama. Nisu svi u stanju pustiti svoju bol, a ako je internaliziraju, samo će se još više pogoršati. Oni koji se žele osvetiti bivšem, uložit će puno energije i usredotočiti se na to kako izraditi najbolji plan, osiguravajući da je plan besprijekoran i da ga provode s minimalnom kolateralnom štetom…

1.Škorpion
Niti jedan trenutak nisi pomislila da će škorpion pustiti svog bivšeg da ga povrijedi, zar ne? Dvije najgore stvari koje možeš učiniti škorpionu su im izdati ih ili lagati, a kada se dogodi bilo koja od te dvije stvari, možeš biti sigurna da će se škorpion osvetiti. To se neće dogoditi odmah - jer više vole napasti kad njihov bivši ima lažni osjećaj sigurnosti - ali dogodit će se. Škorpioni mogu biti strpljivi i usredotočeni, a kad se dogodi njihova osveta, bit će savršena na svoj vlastiti odvratni način.

 2. Ovan
Ovan je vatreni znak i ima zlu narav, pa ako se dovoljno naljuti na svog bivšeg, osveta će se služiti lijepa i hladna. Dobra stvar ovnove osvete jest to što neće tjelesno naštetiti bivšem, već će napraviti psihološku štetu.

3. Vodenjak
Kad vodenjak pretrpi loš rasplet veze, osveta će biti definitivna opcija. Ne uživa u emocionalnim scenama, tako da neće doći do javnoga prekida prilikom vraćanja prstena ili svih poklona koje im je dao njihov bivši. Čini se da će vodenjaci biti u redu, pa kad se osvete bit će neočekivani i kreativni. Možda će učiniti nešto što će dugo progoniti bivšeg... 

4. Bik
Bik je morao napraviti puno posla na sebi prije nego što je dopustio bivšem ulazak u svoje srce. Njihova vrsta osvete je da krenu u kampanju kako bi im se vratio bivši, iznova se zaljubio u njih, a potom bi ih uništili. Cilj je nanijeti puno više boli bivšem. Dobro je da je bik strpljiv i odlučan jer povratak bivših može potrajati jako dugo - ali njima vrijedi.

5. Djevica
 Djevice su izuzetno inteligentne i ako se žele osvetiti smislit će savršen način za svog bivšeg. Možda je to tako jednostavno kao stara izreka: "Živjeti dobro je najbolja osveta." Djevica se može ponašati kao da im je bivši učinio uslugu prekida s njima, a možda će dobiti novog ljepšeg i pametnijeg partnera prije nego što njihov bivši bude imao vremena preuzeti stvari. Djevica će biti toliko bezosjećajna da će se njihov bivši pitati je li ovaj horoskopski znak ikada imao osjećaja prema njemu.

6. Jarac
Kad se jarac želi osvetiti bivšem, uključit će više ljudi. Vjerojatno je da je jarac razvio veze s prijateljima i obitelji bivšega, pa će izliti sav jad i gnjev o lošem ponašanju bivšeg, zlostavljanju i svakoj glupoj pogrešci koju je napravio.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!