Otkrivamo: 3 hit boje kose za proljeće... Sofia Vergara već nosi jednu i super joj je


Sofia_Vergara-proljeće-frizura-kosa
Proljeće nam je pred vratima, a promjene vrijeme nerijetko prati i naša želja za promjenom izgleda. Stoga nerijetko navratimo do frizerskih salona i želju za transformacijom utažimo novom bojom kose. Ovakve privremene izmjene izgleda mogu biti pravi pogodak te nam osvježiti lice i ten. S druge strane, ako ti se ne svidi krajnji rezultat uvijek ga možeš promijeniti i odabrati novu boju. Upravo je to razlog zbog kojeg se tako rado volimo poigravati s nijansama naše kose. A koje su to hit boje za nadolazeće proljeće otkrivamo ti u nastavku. Neke od njih slavne su dame već su u njima prošetale crvenim tepihom...

1. Sumrak 
Sumrak je novi vrući trend za 2020. godinu, a na crvenom tepihu ovu su frizuru prošetale glumice Sofia Vergara i Jennifer Gardner. U osnovi je to smeđa boja s toplim zlatnim tonovima koja nastaje kombiniranjem balayage tehnike i sitnih svijetlih pramenova. Kao što možeš vidjeti iz primjera dviju glumica, ova boja sjajno pristaje ženama duge i kraće kose.

2. Espresso 
Možda misliš da su svjetlije boje prigodnije za proljeće, no znaj kako su ove sezone brinete došle na svoje. Nose se smeđe nijanse od čokoladne pa sve do espressa. Glumica Mila Kunis već godinama rado nosi nijansu tamne kave, a da je trenutna boja njezine kose ona koju će se rado kopirati u frizerskim salonima, potvrdile su i njezine kolegice Jessica Biel i Ashley Benson. Početkom mjeseca iznenadile su javnost drastičnim promjenama frizure - oboje su iz medenih plavih nijansi prešle u tople smeđe nijanse!


3. Istaknuti korijen

Ako se tvoja prirodna boja nazire na krojenu kose nemoj se truditi sakriti je - potpuno vidljiv tamniji korijen trenutno je "in". Jednostavno se održava, a ako ti dosadi uvijek je možeš promijeniti upotrijebivši brzi sprej za prekrivanje izrasta. Glumica Carey Mulligan preferira suptilniju verziju ovog izgleda, dok Margot Robbie hrabro nosi frizuru koja se temelji na kontrastu tamnih vrhova i platinastih vlasi. Bez obzira odlučiš li se na upečatljivu ili suptilniju verziju, ova frizura će dati slojevitost i dimenzionalnost.
miss7.24sata.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!