Jednorogove suze: Čudesni serum s kojim će koža lica i usana izgledati posebno dobro


serum-face-skin_care-primer-powder-foundation
Jednorogove suze kozmetičkog brenda Wibo tajna su dobrog izgleda nekolicine dama diljem svijeta. Riječ je o hranjivoj podlozi i serumu za lice koji njeguje kožu, štiti je od štetnih vanjskih utjecaja te osigurava hidrataciju prije nanošenja make-upa.

Njihovim čarima nisu odoljele niti naše dame koje na društvenim mrežama već neko vrijeme pišu pohvale o tom preparatu poljskog porijekla.

Nanošenje male količine proizvoda osvježit će lice, ali vam i omogućiti da bolje pripremite kožu za stavljanje pudera i korektora. Jednorogove suze, naime, na površini kože stvaraju gladak film koji olakšava razmazivanje pudera, bez obzira na to koristite li prste, kist ili blender.

Možete ga upotrijebiti i kao primer za ruž. Iako proizvod ne produžuje postojanost ruža, usnama pruža dodatnu mekoću i zaštitu. To ne čudi ako je poznato da Wibov serum sadrži aktivne sastojke koji sprečavaju starenje kože poput ekstrakta brusnice, goji bobica i acai jagode. Bogata formula za hidrataciju kože uključuje i značajne količine vitamina C, koji popravlja tonus kože. 
Jednorogove suze dolaze u bočici s kapaljkom koja omogućava lakše i preciznije korištenje, a može se kupiti u webshopu Pink Pande.

Na tržištu se mogu naći i slični primeri s kapaljkom koji su nadahnuti mitološkim bićem – jednorogom. Iste sastojke i učinke pruža i jednorogova esencija kozmetičkog brenda fARSÁLI.
zadovoljna.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO