Cvjetni cafe u centru Budimpešte idealno je mjesto za popodnevnu kavu!


Budimpešta je jedan od onih pristupačnih gradova kojima se uvijek rado vraćamo, što zbog prekrasnih krajolika i bogate kulture koju nudi, a što zbog izvrsne hrane i posebne energije koja u svako doba godine vlada njegovim šarenim ulicama. A sada smo pronašli još jedan razlog zbog kojega se još jednom uvrstila u popis destinacija koje želimo posjetiti!

Šetajući Budimpeštom, obično ne možete vidjeti fotogenična unutarnja dvorišta koja su dio gotovo svake zgrade, a čiji pristup imaju isključivo stanari. Zato smo pronašli miran kafić u srcu Budimpešte čiji će vas dizajn oduševiti, a u kojemu ujedno možete i doživjeti atmosferu jednog od spomenutih autentičnih unutarnjih dvorišta iz 19. stoljeća. Ne radi se o običnom, jednostavnom kafiću; riječ je o savršenoj kombinaciji kafića, cvjećarne i trgovini za uređenje interijera koja će oduševiti sve ljubitelje estetike i dizajna, a posebice onog koji uključuju dekoraciju cvijećem. Arioso je simpatično, tiho mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini Trga Ferenc.



Ovo malo mjesto uvijek je ukrašeno sezonskim cvijećem i i idealno je mjesto za brunch, popodnevnu kavu ili čaj u kojemu možete nesmetano uživati, udaljeni od gradske buke. Kada vrijeme dopušta, na raspolaganju imate i vanjski vrt koji je posebno bajkovit i šaren u proljetno vrijeme, a samo nekoliko metara niz ulicu pronaći ćete istoimenu cvjećarnicu s velikim izborom cvijeća i stylish vazi za vaš dom.
Već smo spomenuli da Arioso nije samo kafić; ovdje možete kupiti brojne originalne, mađarske suvenire i ukrase za interijer kao što su jastuci, razne figure i drveni asesorajzi koji će se savršeno uklopiti u svaki dom. Ako volite uređenje doma ili jednostavno tražite originalne suvenire, ovo je mjesto koje biste svakako trebali posjetiti pri sljedećem putovanju u Budimpeštu!
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...