7 najboljih proizvoda koji sadrže hijaluronsku kiselinu


Ne morate biti veliki stručnjak i poznavalac skincare kozmetike da biste znali za hijaluronsku kiselinu, budući da je riječ o omiljenom sastojku mnogih proizvoda za njegu kože. Gotovo da nema linije preparativne kozmetike koja ne sadrži barem mali postotak ove kiseline, a koristi se za obnavljanje kože, vraćanje njezinog prirodnog volumena te za njegu i hidrataciju....

Hijaluronska kiselina zapravo je sastavni element naše kože, a upravo ona je odgovorna za njezin zategnut, zdrav i mladolik izgled. Njezin primarni zadatak je zadržavanje i vezivanje vode, a što osigurava dubinsku hidrataciju kože. Osim što na našu kožu reagira kao čaša vode, hijaluronska kiselina služi i kao obrana od mehaničkih i kemijskih oštećenja, a također vezanjem i zadržavanjem vode ispunjava praznine između tkiva, smanjujući vidljivost postojećih bora i nepravilnosti. Ne postoji neka određena dob kada je potrebno uvrstiti ovu kiselinu u svoju svakodnevnu skincare rutinu jer je ona itekako dobrodošla bez obzira na stanje vaše kože ili tip.


Blistavost kože te njezina čvrstoća i zaglađenost rezultati su koje možete očekivati korištenjem proizvoda na bazi hijaluronske kiseline, a možete ju pronaći u raznim kremama, serumima ili boosterima, ovisno kako vam je lakše organizirati svoju vlastitu rutinu njege kože lica. U nastavku smo izdvojili 7 favorita u njezi kože lica koji sadrže ovu dragocjenu kiselinu, stoga odaberite onaj koji će najbolje odgovoriti na stanje i potrebe vašeg lica.


L'Oreal Paris Revitalift Filler serum protiv bora



Avène PhysioLift Krema za zaglađivanje



Dermalogica Skin Hydrating Booster



The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5


La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum




Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum



Kiehl’s Dermatologist Solutions Powerful Strength Line-Reducing Concentrate

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!

Nema komentara:

Objavi komentar