Odaberite idealnu nude nijansu ruža za vas tako što ćete zaviriti u svoj grudnjak!

nude-ruž
Stručnjaci su otkrili taktiku za postizanje savršenog prirodnog izgleda, a donosimo i tri koraka kako da ga realizirate kod kuće

Nude ruž, uz vatreni crveni, klasik je koji se nalazi u svakoj kozmetičkoj torbici. Idealan je, kako za večernje, tako i za dnevne prigode, no, iako mislimo da ga je jednostavno kombinirati s ostatkom make up-a, u stvarnosti je ipak malo drugačije jer ista nijansa ruža neće na svim tonovima kože izgledati kao pogodak.

Međutim, istraživanja su pokazala kako do idealne nijanse možemo doći na način o kojem do sad nismo razmišljali. Naime, stručnjaci iz NBC-jevog showa "The Doctors" tvrde da je dovoljno zaviriti u grudnjak i otkrit ćemo što je idealno za nas. Zvuči pomalo suludo, no boja bradavica otkriva nijansu idealnog ruža jer je upravo njihova boja, s obzirom na to da je dio tijela, prirodna pa će samim time dobro i pristajati ženskom licu.

Odabir ispravnog ruža tek je prva stavka u kreiranju savršenog nude looka. Do njega se može doći u tri koraka. Prije svega, potreban je blistav ten, a za njega je potrebna savršena podloga. Kvalitetan puder je must have, no zabranjeno je previše bronzera, već se jagodice treba istaknuti tek nježnom nijansom rumenila. Drugi korak je nanošenje ruža, a idealan izbor su oni mat teksture. Za prirodan look bolje su svjetlije nijanse, dok večernji izgled zahtijeva one napadnije, no se ipak držite boje ruža za koji je novom, popularnom metodom, utvrđeno da pristaje licu.

Zadnji se korak odnosi na izbor sjenila, a za nude look karakteristično je naglasiti oči tamnijim nijansama, no treba izbjegavati crnu. Postepen prijelaz od svjetlijih prema tamnijim nijansama u kutu oka osigurat će prirodnu sjenu na kapcima, a look se može uokviriti tušem za oči.
diva.vecernji.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO