Napitak koji će ubrzati postizanje rezultata na početku nove godine


Početak nove godine, koji dolazi nakon slavljeničkog prosinca, u kojem su ukusna hrana i piće imaju jako važno mjesto, mnogi koriste za donošenje odluka o zdravijoj prehrani i vježbanju.

Dok su neki početnici u svijetu zdrave prehrane i tjelovježbe, drugi se vraćaju na stari put nakon kratke pauze u prosincu. Bez obzira kojoj skupini pripadate, smoothiji su napici koji će vam pomoći da se prebacite na zdrav plan prehrane.

Od kalorične i masne hrane pozdravite se osvježavajućim smoothiejima koji će vam pomoći na putu da postignete željene rezultate.

Kada su u pitanju smoothieji, opcija je jako puno, a u nastavku donosimo recept za napitak prepun vitamina i hranjivih sastojaka. Ova mješavina voća i povrća savršena je za početak nove, zdrave godine.

SASTOJCI
- 2 banane
- 1 jabuka
- 1 šalica mladog špinata
- 1 limeta (ili naranča ili limun)
- vode po potrebi

PRIPREMA
Priprema je kao i kod većine smoothieja lagana.

Banane i jabuku ogulite, narežite na kriške i stavite u blender. Izmiješanom voću dodajte oprano lišće špinata i iscijedite sok limete, naranče ili limuna. Dodajte vodu po potrebi, ovisno koliko gust želite da smoothie bude. Miješajte dok smjesa ne postane jednolika.
zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...