Odlični bronzeri koji vraćaju svjež izgled umornoj koži lica


Bronzeri definitivno spadaju u onu skupinu make up proizvoda koje uglavnom koristimo za vrijeme ljetnih mjeseci, no dolaskom hladnijih dana bronzere umjesto na našem licu, jedino možemo vidjeti na dnu naše kozmetičke torbice. Kako koristiti bronzere zimi i u koje proizvode se isplati uložiti baš svaka kuna, otkrijte u nastavku!

Krajem godine naš odraz u ogledalu i nije baš najzahvalniji, a sve možemo pripisati umoru i užurbanom načinu života. Kada umor postane stalni gost na našem licu, najčešće se oslanjamo na make up proizvode koji ga vješto i u svega nekoliko poteza otklone te na naše lice vrate izgled kakav zapravo priželjkujemo. Imati svjež i odmoran ten koji zrači zdravljem moguće je uz pravilno korištenje bronzera. Tako ih je zimi potrebno nanijeti vrlo lagano, kako bi lice dobilo izgled blage osunčanosti jer smo ipak malo manje tamniji nego što je to slučaj za vrijeme toplijih mjeseci. Bronzer nanesite na ključne dijelove lica, dakle jagodice, duž nosa i na čelo između obrva. Za postizanje suptilnijeg izgleda i kontroliranog sjaja najbolje je koristiti kabuki četkicu s kojom vrlo lako možete kreirati svjež i osunčan izgled. I za kraj, vodite računa da razlika između lica i tijela ne bude prevelika, a u nastavku smo izdvojili sjajne bronzere s kojima će svakodnevna make up rutina dobiti neko novo značenje!
Noelle Kabuki kist

Lancôme Belle de Teint puder u kamenu, Artdeco All Seasons Bronzing Powder

Bobbi Brown svjetlucavi puder, Tom Ford puder bronzer Golden Dus
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...