Stiže nova serija koju mnogi već nazivaju pariškim Seksom i gradom


Dobre vijesti za sve obožavateljice kultne serije Seks i grad!

Stiže nova serija koja bi je napokon mogla zamijeniti, a da sve bude još bolje, radnja je smještena u svjetskoj prijestolnici mode - Parizu.

Emily in Paris naziv je serije koju mnogi strani mediji već nazivaju "pariškim Seksom i gradom", a glavnu ulogu u njoj ima glumica Lily Collins.

Priča prati djevojku imena Emily iz Chicaga koja zbog posla u luksuznoj marketinškoj agenciji seli u Pariz gdje se suočava s brojnim izazovima života u novoj zemlji i gradu te pokušava balansirati između svoje karijere, novih prijateljstava i ljubavnog života, a sve je popraćeno dozom humora, prenosi Deadline.

Serija ima i istog producenta kao Seks i grad - Darrena Stara, a i za outfite je zadužena stilistica koja je odijevala Carrie, Samanthu, Mirandu i Charlotte - Patricia Field, što su svakako dodatne naznake da bi Seks i grad konačno mogao dobiti dostojnu zamjenu.

Osim Collins, u seriji glume i zvijezda Broadwaya Ashley Park, Kate Walsh iz Uvoda u anatomiju te francuski glumci Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat i Bruno Gouery.

Collins je na svojem Instagramu već objavila nekoliko fotki sa seta te je istaknula da je jako sretna zbog svoje nove uloge.

"Više sam nego ponosna na ovo što smo napravili i jedva čekam podijeliti to sa svima vama", napisala je glumica na Instagramu.

Datum početka emitiranja serije još nije poznat i za sada se jedino zna da to definitivno neće biti prije kraja ove godine.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...