Rihanna zapalila Instagram odjenuvši samo donje rublje i slavne Louboutinke

Slavna pjevačica Rihanna čestitala je obožavateljima Dan zahvalnosti na najprovokativniji način. Naravno, usput je i vješto promovirala svoj brend donjeg rublja Fenty X Savage.

Podsjetimo, Rihanna je ove godine predstavila kolekciju donjeg rublja sa svojim potpisom, a svaka fotografija na kojoj sama pozira odjevena u svoje kreacije izazove pravu pomutnju. No ovog puta je otišla korak dalje pa je provokativno podignula nogu u zrak. Bilo je to dovoljno da zapali Instagram i da njezini obožavatelji zaborave koja je godina, a ne samo dan.
Modnim znalcima nije promaknula činjenica da se i pjevačica priključila trendu najlonki s uzorkom pa je dala otisnuti naziv svog brenda, čime je još jednom potvrdila da je kraljica samopromocije. Osim toga, pažnju su privukle kultne Louboutinke o kojima mašta gotovo svaka ljubiteljica mode i rada slavnog dizajnera Christiana Louboutina.

Crveni potplat po kojem su ove cipele prepoznatljive, odavno je postao statusni simbol, a obožavaju ga i brojne slavne dame.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar