Maja Šuput zaboravila obući gaćice pa su cipele od 799 eura pale u drugi plan


Pjevačica Maja Šuput poznata je po svom osebujnom modnom izričaju. Kada je moda u pitanju, ne ustručava se isprobati sve trendove koji se pojave pa nerijetko privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Nikada nije skrivala da je posebno slaba na skupe dizajnerske komade, baš kao i na zanimljive cipele s visokim potpeticama.

No, voli koketirati i s profinjenim komadima pa je nedavno pozirala u najelegantnijem izdanju dosad, a potom se modno uskladila i sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Ipak, Šuput je možda najpoznatija po riskantno kratkim haljinama koje rado nosi, kao i izazovnim outfitima kojima podiže temperaturu. Baš kada pomislite kako ste vidjeli njezino najizazovnije izdanje do sada, budite uvjereni da će vas Maja uspjeti iznenaditi nečim još domišljatijim i odvažnijim. Upravo to se i sinoć dogodilo.
Za svoj nastup odjenula je šljokičastu midi haljinu s upečatljivim naramenicama od satenske trake koja skriva pravo iznenađenje. Čipkasti dijelovi haljine otkrili su kako pjevačica ispod nje ne nosi gaćice pa su zahvaljujući tome u drugi plan pale čak i efektne sandale s potpisom slavnog Saint Laurenta.

Riječ je o modelu Cassandra izrađenom od prave kože koji krasi tanka potpetica od deset centimetara te se ove sandale prodaju po cijeni od 799 eura.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...