Jessica Alba: Haljina koja bi bila divan izbor i za vjenčanu kumu


Jessica Alba nije propustila dodjelu nagrada InStyle Awards održanu u Los Angelesu. Prelijepa glumica izgledala je vrlo elegantno u tamnoplavoj haljini modne kuće Dior.

Jessica Alba na dodjeli nagrada InStyle u Los AngelesuJessica Alba u kreaciji modne kuće DiorJessica Alba u kreaciji modne kuće Dior+5Jessica Alba Diorovu haljinu nosi uz klasične crne salonke
Jednostavna i predivna toaleta bila je savršen izbor za događaj kao što je dodjela priznanja najboljima u modnoj i beauty industriji. Jessica Alba odlučila se za haljinu bez naramenica širokog donjeg dijela sa sitnim naborima dužine do gležnja koju je nadopunila tankim crnim remenom. Kreaciju potpisuje modna kuća Dior, a dio je kolekcije jesen/zima 2019. godine.

Svakako je riječ o kreaciji besprijekorne nenametljive elegancije čiji kroj koja laska ženskom tijelu, a takav model bio bi i divan izbor za kumu na vjenčanju. Svečani stajling Jessica je upotpunila klasičnim crnim salonkama na špic i bijelom torbicom ukrašenom tamnijim detaljima.

Nadahnuti stilom Jessice Albe, u tri online trgovine pronašli smo dvije haljine za vjenčane kume i jednu vjenčanicu koje su sličnog kroja kao Diorova toaleta slavne glumice. Pogledajte ih u fotogaleriji na početku teksta.

zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!

Nema komentara:

Objavi komentar