Bershkina suknja idealna za toplu jesen


Prevrtljiva vremenska prognoza kao da je na trenutak odgodila neimenovani dolazak često hladne jeseni, no ona je kalendarsku tu, a s time i brojne promjene unutar našeg ormara. Iako haljine i nešto kraće suknje stavljamo u prvi plan za vrijeme ljetnih mjeseci, toplo vrijeme koje je još uvijek tu zaista treba iskoristiti za nešto ženstvenije outfite!

Kombinacija ženstvene, mini suknje i visokih čizama nešto je što nas uvijek osvaja na prvu, a puno prikladnije temperature odlična su prilika za šetnju upravo ovakvog outfita. Iako se kratka suknja ne nalazi toliko na našem popisu must have komada, barem kada je jesen u pitanju, pokoji novi model znatno će osvježiti naš izgled. Pravo modno osvježenje pruža i ova suknja iz Bershke koja je svoju inspiraciju pronašla u cvjetnom uzorku, a kao takva je idealna za dnevnu šetnju, kao i za večernje izlaske. Za razliku od haljina, suknje uvijek možemo dodatno personalizirati gornjim dijelom, pa se tako i poigrati bluzom, košuljom ili pletivom koje zaista ovom komadu pruža jednu novu dimenziju. Također je riječ o modnom komadu koji uvijek nekako pronađe svoj put da postane središte naših modnih izdanja i to bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, stoga ovu suknju iz Bershke koja slavi ženstvenost obavezno stavite u svoju košaricu!



fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...