Prepoznajte pravog... A evo i koja je razlika između "igrača" i "muškarca za sva vremena"...



Igrač će biti neodoljivo privlačan i učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi dobio naklonost djevojke. Rukama će raditi suptilne geste, očima će slati provokativne signale. Definitivno će se istaknuti iz gomile i dat će sve od sebe da ga primijetiš.

Igrač će biti savršen gospodin u početku. S tobom će detaljno isplanirati najbolje i najuzbudljivije datume. Ponudit će platiti račun. Učinit će sve da se pridržava principa viteštva i gospodske kulture. Nikada neće hodati ispred tebe. Hodat će pored tebe i držati te za ruku ako mu dopustiš. Držat će ti vrata otvorena i ponudit će ti jaknu kad ti bude hladno. Reći će ti da si nevjerojatna osoba i da si ga očarala na načine koje nitko nikada nije. Svoje će romantične izjave izreći na takav vjerodostojan način. Na kraju ćeš pasti na njega. Tuširat će te najvećim komplimentima i najgorim obećanjima. A najgore je što ćeš mu zapravo vjerovati. To je tvoja prva pogreška.

Na kraju ćeš razvijati duboku vezu s njim. Počet će ti biti ugodnije i sve više ćeš se otvarati. Odjednom ćeš razmišljati o njemu iznova i iznova tijekom dana. Uspijeva ti dati one leptiriće u trbuhu. Natjerat će te da letiš visoko kao zmaj. Osjećat ćeš se kao da zapravo možeš  dodirnuti oblake. Oduševit ćeš se idejom da konačno pronađeš nekoga tko prema tebi postupa na način na koji si oduvijek željela. Napokon ćeš dobiti priliku biti s muškarcem svojih snova; samo je sada on čovjek iz tvog stvarnog života. Vjerovat ćeš mu svim srcem i osjećati se kao da te nikada ne bi izdao.


MOŽDA VAS ZANIMA...

Sve će biti u redu i zamamno. Stvari će uvijek nesmetano teći sve dok jednom to ne stane. On će se promijeniti, a ti bolje vjeruj u to. Sve će se srušiti u tren oka i nećeš moći učiniti ništa kako bi zaustavila emocionalnu lavinu koju ćeš uskoro doživjeti.

Igrač će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osjećaš ugodno s njim sve do trenutka kad shvati da nisi baš za njega. Natjerat će te da osjećaš puno sreće i radosti dok ne otkrije da više ne pronalazi sreću u tebi. On će te častiti vinom i večerama. Dvorit će te, paziti i maziti. Učinit će sve što treba - dok ne shvati da više nisi toga vrijedna. Igrač će ući u vezu iz svojih osobnih sebičnih želja. Jednako tako će okončati i prekinuti vezu. Neće uzeti u obzir muku koje će te dopasti. Igrač će se odvratiti od obaveza s bilo kime, jer je posvećen samo sebi.

MOŽDA VAS ZANIMA...

S druge strane spektra postoje muškarci za sva vremena. Ti muškarci neće biti toliko blistavi ili tako složeni poput igrača. Oni će biti suptilniji u svom pristupu. Oni vole promatrati prije nego što djeluju. Oni će biti sramežljivi i skloni su maknuti se sa svjetla reflektora. Neće biti veličanstveni sa svojim romantičnim izjavama, a niti sa svojim gestama. Nisu pretenciozni i stvarno ne očekuju ništa zauzvrat. Muškarac za sva vremena nije tip koji će odmah sve dobro napraviti prvi puta. Bit će nespretan, a uglavnom neće znati što treba raditi. Djelovat će impulzivno i pustit će da ga osjećaji usmjere u tvoje srce. Dopustit će da te preplave emocije, a on će se prepustiti onome što osjeća prema tebi.

Isprva ćeš oklijevati jer će ti je takav tip sasvim novi fenomen. A ti ćeš se čuvati i oklijevati. Ne želiš uroniti ni u što samo zbog toga što ti je igrač učinio. Ne želiš se više otvarati emocionalnoj manipulaciji i ne želiš da te povrijedi.

Međutim, malo po malo, muškarac za sva vremena probit će put u središte tvog srca. On to neće učiniti brzo. Čekat će te. Izrazit će svoje strpljenje - jer zna da si vrijedna toga. Nije siguran bi li ga ikada uzela u obzir, ali zna da si vrijedna rizika. On je taj koji će se odnositi prema tebi onako kako si oduvijek zaslužila, ali ne nužno i onako kako si mislila.

MOŽDA VAS ZANIMA...

Najvažnije, muškarac za sva vremena je taj koji će te držati za ruku i nikada je neće pustiti.
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...