Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima misle da se svijet vrti oko njih


Nije loše imati dobro mišljenje o sebi sve dok to ne prelazi neke granice.

A ovi horoskopski znakovi toliko su samodopadni da misle da se svijet okreće samo oko njih i da su baš uvijek i oko svega jedini u pravu.

Jarac
Jarčevi se ne moraju nikome dokazivati jer oni jednostavno znaju da su savršeni. No to je često daleko od istine. A zbog svoje samodopadnosti, nisu baš popularni u društvu jer se nikome ne da trpjeti nekoga tko priča samo o sebi i očekuje da svima oko njih glavna preokupacija budu samo oni.

Djevica
Iako često ne djeluju samodopadno jer su povučene, Djevice uglavnom misle da su bolje od ostalih. A ako im se usudite proturječiti oko nečega, ove vrhunski svađalice neće vam dati mira dok ne priznate poraz jer su uvjerene da su baš uvijek i oko svega u pravu, kao i da su njihovi stavovi i mišljenje jedini ispravni.

Lav
Lavovi žele da im se svi dive i obožavaju ih te su potpuno uvjereni da imaju pravo očekivati to od svojih bližnjih. Imaju toliko visoko mišljenje o sebi da pretpostavljaju da im svi oko njih zavide na svemu, čak i ljudi koje su tek upoznali. Usto su i velika zlopamtila i onima koji im se usude dati do znanja da se svijet ne vrti oko njih zamjeraju zauvijek.

Ovan
Ovnovi ne pristaju ni na kakve kompromise i misle da imaju pravo dobiti što god požele te očekuju od drugih da to također prihvate kao činjenicu. Tuđe mišljenje ih apsolutno ne zanima jer oni sami sve znaju najbolje, zbog čega slove i za najsamodopadniji znak horoskopa.

Blizanac
Nema većih snobova od Blizanaca i samodopadnost je jednostavno nešto što se uklapa u njihov stil života. A iako smatraju da imaju pravo na bolji život od ostalih, to obično ne uspijevaju ostvariti jer su vječito nezadovoljni sa svim.

Strijelac
Kao još jedni veliki horoskopski snobovi, Strijelci ne toleriraju nikoga tko se ne slaže s njihovim stavovima i mišljenjem. Slobodnog su duha i smatraju da smiju raditi što god požele jer su uvijek u pravu, čak i ako tako štete nekom drugom.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!