Jesenska oaza od 45 kvadrata: Topli stan iz kojeg ne bismo izlazile do proljeća


Dani su već sada kraći, temperature zahtijevaju duge rukave, a u nekim domovima dekice su već izvađene iz ormara. Zbog dolaska jeseni i hladnijih dana ulazimo u onaj period godine u kojem posebno volimo uživati u toplini vlastitog doma.

Domovi koje najbolje opisuje riječ topao su oni u kojima je posebno lijepo provoditi jesenska poslijepodneva i neradne vikende, a jedan takav dom za koji, čim ga pogledate, pomislite kako je topao u Münchenu je uredila Angela Giovanna koja stoji iza Instagram profila Tassels and Fringes.

U tek 45 metara kvadratnih stambenog prostora Angela je napravila pravu jesensku oazu u kojoj prevladavaju krem i smeđe nijanse.

Pažljivo odabrani detalji stanu daju već spomenutu toplinu. Luster i košare od pruća, bež i krem jastuci, puno drvenih detalja, statement zidovi u sivoj i crnoj boji samo su neki od razloga koji ga čine stanom iz kojeg ne bismo izlazili do proljeća – osim na balkon, koji je jednako čaroban kao i ostatak stana.

Kako izgleda ova jesenska mirna oaza pogledajte u našoj galeriji u kojoj možete pogledati i neke dodatke za uređenje vašeg doma nalik ovome.









zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...