3 stvari koje bismo posudili iz dnevnog boravka Gine Rodriguez uređenog u boho stilu


Glumica koja je mnogima poznata po glavnoj ulozi u seriji 'Jane the Virgin', kao i po svom toplom i vedrom karakteru, željela je kreirati dom koji će oslikavati njen duh.

Dakle, da odiše ležernosti, ali i da ima cool kalifornijsku vibru. U suradnji s dizajnericom interijera Sarah Ramirez, osmislila je prostor koji je istovremeno chic i boho.

Naime, zabavna i energična glumica se odlučila za dnevni boravak koji je vizualno dojmljiv, a istovremeno poziva na opuštanje i druženje. Taj efekt kreiran je uz zabavnu igru materijala i tekstura. Bijeli zid bio je idealna pozadina za vibrantne slike, sofa u neutralnoj nijansi dala je elegantan i bezvremenski pečat, dok su drveni stol, biljke i fotelja kreirali harmoničan i prirodan prostor.

JASTUCI SU PRISTUPAČAN TRIK KAKO DATI SVJEŽINU INTERIJERU

Nakon dodavanja osnovnog namještaja, detalji su bili ti koji su začinili cijelu priču. Naime, topli tonovi i uzorci na jastucima kreirali su osunčani kutak.


BOHO TEPIH JE DOJMLJIV DETALJ KOJI DAJE RUSTIKALNU NOTU

Istovremeno rustikalan, ali i boho, tepih s uzrocima uz teksture i šarenilo boja kreira ugodnu i vedru atmosferu te dodatno naglašava namještaj.


KUTAK ZA ODMOR DAJE DODATNU TOPLINU PROSTORU

Najšarmantniji dio prostora upravo je kutak sastavljen od biljaka, fotelje i stolića koji poziva na solo trenutke opuštanja i odmora na kraju napornog dana. Vjerujemo da je brzo dobio titulu omiljenog dijela doma.

bonjour.ba

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE