7 pravila kojih se sređene žene pridržavaju svaki dan!


Svima su nam poznate neprijatne zamke svakodnevice. Nekada je to stres rano ujutro, žulj zbog novih cipela ili mrlja od kafe na bluzi. Ne može se reći da su žene sa stilom imune na takve probleme - one se samo dobro pripreme.

Bez straha, za to ne moraš promeniti celu svoju garderobu, već treba u svoju svakodnevicu da ugradiš tek nekoliko jednostavnih trikova. A neki počinju odmah ujutro nakon ustajanja.

1. Pazi na vreme
Jutarnja rutina uglavnom zahteva više vremena nego što si planirala. Doručak, tuširanje, šminkanje i oblačenje ne radi se u deset minuta. Dakle, kako bi izbegla stres, ustani malo ranije nego inače da sve možeš postići na miru. Većina grešaka nastaje upravo kada žuriš.

2. Planiraj outfit
Ako imaš vremena, itekako ti može biti od pomoći da već veče pre pripremiš kompletan outfit. Onda ne moraš rano ujutro kopati po ormarima i imaš više vremena za druge stvari. Ako baš nemaš vremena, razmisli pre spavanja šta ćeš obući sledeći dan.

3. Pazi na donji veš
Žene sa stilom uvek imaju odgovarajuće donji veš. Ništa nije providno, ništa ne žulja. Pazi na materijal i boju odeće, te prema tome odredi koji donji veš ćeš nositi. Kod svetlih pantalona se preporučuju gaćice boje kože bez šava. Kod gornjeg dela sa tankim bretelama nosi grudnjak bez bretela.

4. Pazi na vremensku prognozu
Najbolje je ujutro poslušati vremensku prognozu ili pogledati na telefonu. Ujutro su temperature nešto niže, stoga se preporučuje slojevito oblačenje.

5. Nosi odeću koja dobro pristaje
Alfa i omega dobro stilizovanog izgleda su komadi odeće koji dobro stoje. Odeća koja nije tvog konfekcijskog broja teško da će dobro izgledati na tebi.

6. Potraži pravi aksesoar
Svejedno radi li se o torbici, nakitu ili marami - odgovarajući modni dodatak čini outfit kompletnim. Međutim, tu stoji sledeće pravilo: manje je više!

7. Uzmi sa sobom kutiju za prvu pomoć
Spakuj jednostavno u svoju torbicu nekoliko flastera i nosi korektor i ruž. Te stvari ne zauzimaju puno mesta, a u raznim situacijama mogu ti spasiti dan.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE