KANYE WEST: Ispunio posljednju želju teško bolesnoj djevojci


Reper Kanye West (40) ispunio je posljednju želju  bolesnoj obožavateljici. Jedan član obitelji djevojke koja je bolovala od raka kontaktirao je repera te ga zamolio da joj izvede neku od svojih pjesama.

TMZ piše kako je prošli tjedan  Kanye stupio u kontakt s djevojkom preko ‘FaceTime-a’ i odrepao njezinu najdražu pjesmu  ‘I Love Kanye’. Djevojka je umrla nekoliko dana nakon što je upoznala svog najdražeg repera.

– Ova djevojka koja je bolovala od raka živi u mom gradu. Kanye ju je zvao, a navodno se i Kim priključila pozivu – otkrila je obiteljska poznanica.

Starleta, Kim Kardashian (37) na društvenoj je mreži prije nekoliko dana objavila dirljivu poruku.

“Svi se molimo za nju”, napisala je Kim.

Iako je Kanye poznat po svom ekscentričnom stilu te, barem naizgled, golemom egu, reper katkad dokazuje da ima i svoju ‘nježniju’ stranu.

Kada mu se rodila kći North West (4), suprug Kim Kardashian nije htio primati darove od poznanika i prijatelja nego ih je zamolio da novac doniraju u humanitarne svrhe. Sam je tada donirao dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Također, glazbenik je 2014. ispunio želju Kiminoj rođakinji koja se borila s rakom te je vodio na modne revije u Pariz i Milano.

Kanye rijetko skriva netrpeljivost prema medijima, a jednom prilikom se ‘nabrusio’ i na slavnog voditelja Jimmyja Kimmela. No tijekom gotovanja u Kimmelovoj emisiji, West se voditelju ispričao te je priznao da je na njemu iskalio svoje frustracije.
ljepotaizdravlje.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...