Selena Gomez i Justin Bieber obnovili ljubavnu vezu?

Ponašanje Selene Gomez i Justina Biebera uveliko zbunjuje obožavaoce posljednjih dana. Od nedjelje kad su viđeni zajedno na misi, gotovo su svaki dan proveli zajedno, a sudeći prema njihovom najnovijem druženju – “Jelena” će ponovo puniti novinske stupce! 

Omiljeni par tinejdžera širom svijeta svijeta, od milja nazivani “Jelena”, daju naslutiti kako su obnovili svoju ljubavnu vezu. Selena je 10 mjeseci hodala s muzičarem Weekndom, a prije nekoliko dana počele su kružiti glasine kako je par raskinuo te se ona vratila u zagrljaj svojoj prvoj ljubavi. I, čini se kako u tome ima istine, jer, od kad su proteklog vikenda viđeni na misi, Selena i Justin su nerazdvojni.

Justin je čak viđen i u njenom domu, a navodno je i prenoćio kod svoje “bivše” djevojke. Paparazzi ih sad prate u stopu više nego ikada ranije, pa su ih primijetili i u opuštenoj vožnji biciklima po Los Anđelesu. Njihova sretna lica odavala su da se savršeno zabavljaju, a kasnije su uočeni i kako se grle na ulici.


Ni Selena ni Justin nisu se osvrnuli na tračeve o obnavljanju svoje ljubavne veze. Par je zajedno bio od 2011. do 2015. godine, a njihov je raskid razočarao mnogobrojne mlade obožavaoce. U međuvremenu, tu i tamo su jedno drugog spomenuli na društvenim mrežama i u intervjuima, i uvijek je djelovalo kako su mnogi osjećaji između slavnog dvojca ostali nedorečeni. Justin je od prekida sa Selenom bio povezivan s mnogim mladim ljepoticama, uključujući Sofiju Richie i Haley Baldwin.

Selena se pak borila s bolešću i nedavno objavila kako se podvrgnula teškoj transplantaciji bubrega. U to vrijeme, podršku joj je pružao Weeknd, njen, čini se, sad već bivši dečko.
ljepotaizdravlje.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...