Od stomaka će ostati samo pločice: Recept slavnog homeopate za kojim je poludeo svet!

Požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak
sok-od-cvekle
Kada je Piter Karvel na Youtube kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludeli za njim!

Reč je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je u kratkom vremenskom roku pogledalo skoro dva miliona ljudi, a evo i zašto!
Naime, ako niste neki ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u svoje telo unesete hranljive materije.
Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina!

Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak!
Sastojci: 1 velika cvekla, 2-3 sveže šargarepe, 4-5 štapova celera, 1 šaka svežeg spanaća, 1 jabuka, 1 sveži krastavac, 2 rotkvice, 1 koren svežeg đubmira (veličine 1 cm) i 1 limun.
Priprema: Očišćeno povrće i jabuku iscedite u sokovniku i popijte! Sok je najbolje konzumirati ujutro, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka.
Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zameni multivitaminsku tabletu, pa čak i doručak!
Pogledajte video i probajte recept, oduševićete se rezultatima!

Izvor: http://mediapress.rs/

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO